Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478

aanbod en ervaring

Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres

Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele woningmarkt van Leiden en daarbuiten. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een gezonde zakelijkheid vormen het fundament. Actief in Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest en Warmond.

Ook nemen wij graag alles uit handen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Van het zoeken naar geschikte opties en het onderhandelen over de beste prijs, tot het regelen van alle administratieve en juridische zaken. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze aankoopervaring.

TAXATIE
Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing?

Apollo Makelaardij kan voor u snel en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiële instelling geaccepteerd. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zij valideren de door ons uitgebrachte rapporten, zij zijn degene die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle (validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Neem contact met ons op voor het scherpe all-in tarief via 0621851104 of taxatie@apollomakelaardij.nl!

ENERGIELABEL
Tevens vind u bij Apollo Makelaardij een gecertificeerde EPA-adviseur die een energielabel kan opstellen voor uw woning of gebouw.

Jij wilt een makelaar die de lokale woningmarkt door en door kent én het beste resultaat voor jou uit de onderhandelingen haalt? Dan zijn wij jouw makelaar.

Waarom Apollo Makelaardij Regio Leiden

    • No cure no pay is bij Apollo makelaardij een vanzelfsprekendheid
    • Veel lokale kennis
    • Beschikking over een groot netwerk
    • Accurate en ervaren binnendienst
    • Specialist in woningmarketing
    • Scherpe offerte met veel mogelijkheden
    • Korte lijnen, één vaste makelaar per opdrachtgever
    • Exclusieve kansen voor de markt uit
    • Gratis waardebepaling, dan weet je waar je aan toe bent!
    • Hogere opbrengst en snellere verkooptijd.
    • Gemiddelde klantwaardering: 9,7
    • Gemiddelde verkooptijd: 17 dagen (66 gemiddeld)

    

GRATIS WAARDEBEPALING

Ook benieuwd naar de huidige waarde van jouw eigen woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs. Vraag het
Vraag het nu vrijblijvend aan.

Direct een offerte

Overweeg je om Apollo Makelaardij in te schakelen voor de verkoop van jouw woning? Klik dan hier voor direct een vrijblijvende offerte

Ervaringen van klanten


Apollo Makelaardij Regio Leiden
Gerrit de Blankenlaan 1a
2351 EM Leiderdorp
071 203 2478
leiden.apollomakelaardij.nl
leiden@apollomakelaardij.nl

Whatsapp: whatsapp


Hypotheek Visie Leiden gaat graag samen met jou opzoek naar de hypotheek die het beste bij jou past. Klik hier voor een vrijblijvend advies.

Contact

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Aanbod