Apollo Makelaardij Regio Haaglanden

haaglanden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)70 2212 702

aanbod en ervaring

Thuis in Haaglanden sinds 2008

Apollo Makelaardij Haaglanden is een makelaarskantoor met jaren lange ervaring in de regio Den Haag en omstreken. Of het nu om verkoop, aankoop of huur gaat, wij staan voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Actief in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp en Voorburg-Leidschendam.

 

Jij wilt een makelaar die de lokale woningmarkt door en door kent én het beste resultaat voor je uit de onderhandelingen haalt? Dan zijn wij jouw makelaar.

Ook nemen wij graag alles uit handen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Van het zoeken naar geschikte opties en het onderhandelen over de beste prijs, tot het regelen van alle administratieve en juridische zaken. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze aankoopervaring.

TAXATIE
Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing?

Apollo Makelaardij kan voor u snel en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiële instelling geaccepteerd. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zij valideren de door ons uitgebrachte rapporten, zij zijn degene die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle (validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Neem contact met ons op voor het scherpe all-in tarief via 0621851104!

ENERGIELABEL
Tevens vind u bij Apollo Makelaardij een gecertificeerde EPA-adviseur die een energielabel kan opstellen voor uw woning of gebouw.

HYPOTHEEK
Deskundig hypotheekadvies op maat. Onze ervaren adviseurs helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw financiële situatie en doelen. Vertrouw op ons voor helder advies en een soepele hypotheekaanvraag.

 

Waarom Apollo Makelaardij Haaglanden

   • No cure no pay is bij Apollo makelaardij een vanzelfsprekendheid
   • Veel lokale kennis
   • Beschikking over een groot netwerk
   • Accurate en ervaren binnendienst
   • Specialist in woningmarketing
   • Scherpe offerte met veel mogelijkheden
   • Korte lijnen, één vaste makelaar per opdrachtgever
   • Exclusieve kansen voor de markt uit
   • Gratis waardebepaling, dan weet je waar u aan toe bent!
   • Hogere opbrengst en snellere verkooptijd.
   • Gemiddelde klantwaardering: 9,5
   • Gemiddelde verkooptijd: 17 dagen (66 gemiddeld)

    

   GRATIS WAARDEBEPALING

   Ook benieuwd naar de huidige waarde van jouw eigen woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs. Vraag het
   Vraag het nu vrijblijvend aan.

   Direct een offerte

   Overweeg je om Apollo Makelaardij in te schakelen voor de verkoop van jouw woning? Klik dan hier voor direct een vrijblijvende offerte.

    

   Ervaringen van klanten


   Apollo Makelaardij Haaglanden
   Jan Pieterszoon Coenstraat 7
   2595 WP Den Haag
   +31(0)70 2212 702

   haaglanden.apollomakelaardij.nl
   haaglanden@apollomakelaardij.nl
   Whatsapp: whatsapp

Contact

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Aanbod