De Dreef 19 | Den Haag

€ 175.000,- k.k.· (Verkocht)

De Dreef 19 | Den Haag

€ 175.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Licht, sfeervol en goed onderhouden appartement van circa 64m² met 2 zonnige balkons gelegen op de eerste verdieping midden in de levendige buurt Vrederust.

Het appartement is gunstig ingedeeld, goed onderhouden en voorzien van 2 ruime slaapkamers, royale lichte woonkamer, badkamer en keuken met toegang tot het balkon op het Zuidwesten.

De woning bevindt zich nabij het recreatiegebied De Uithof, openbaar vervoer, uitvalswegen het winkelcentrum van de Leyweg en tegenover diverse buurtwinkels.

Tevens zijn het strand, de zee en de duinen op fietsafstand.

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de eerste verdieping waar zich bevinden: hal; separaat toilet met fonteintje; keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser), voorraadkast en toegang tot het balkon; badkamer voorzien van douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger; lichte woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde; ruime slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon en tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde.

Royale prive berging in de onderbouw van 16 m2;

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Super appartement van circa 64 m²;
• 2 ruime zonnige balkons;
• Complex uit 1960;
• Ruime berging in de onderbouw van ca. 16m2
• Kozijnen voorzien van dubbel glas, m.u.v. bovenlichten.
• CV combi 2011;
• Erfpachtgrond (eeuwigdurend), waarbij de canon voor de duur van de erfpacht is afgekocht;
• Servicekosten per maand circa € 75,88;
• Oplevering kan snel !

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 70,60 m2
G.O. Wonen 64,10 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,00 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 7,90 m2
G.O. Externe bergruimte 15,80 m2
Bruto Inhoud woning 204,74 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, beide op te vragen via ons kantoor.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Haaglanden

haaglanden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)70 2212 702
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="den haag" zoomlevel="11" height="250px"] [section_title heading="h2"]Thuis in Haaglanden sinds 2008[/section_title] Apollo Makelaardij Haaglanden is een makelaarskantoor met jaren lange ervaring in de regio Den Haag en omstreken. Of het nu om verkoop, aankoop of huur..

Contact

Message has been sent successfully.