Verkoop

De verkoop van uw woning of appartement staat niet op zich zelf. Vele redenen liggen aan dit besluit ten grondslag en vele zaken (financieel, juridisch, emotioneel) zijn er mee gemoeid. Begrijpelijk is dan ook dat u zorgeloos uw woning wenst te verkopen.

ontzorgen is geen zorgen

In de huidige markt bent u gediend met een persoonlijke aandacht en een uitgekiende marktbenadering, waarbij alle bijzonderheden in en rondom uw woning aan bod komen.

Apollo Makelaardij streeft niet naar een overvolle aanbodportefeuille, maar legt juist de aandacht op de verkoopstrategie ‘Op Maat’. Deze focus en onze decennialange ervaring biedt u een exclusief verkoopkanaal, waarbij we streven naar loyaliteit, creativiteit en deskundigheid teneinde van een succesvolle transactie.

Met onze visie blijven we – als VBO kantoor – de zekere keus voor zowel verkopers als aankopers. Hoe robuust een huis ook kan zijn, het (ver-) kopen ervan is en blijft een delicaat proces, waarbij je een makelaar nodig hebt waar je op kan bouwen.

Waarom Apollo Makelaardij

  • Aantoonbaar goede verkoopresultaten (verkoopprijs en -termijn)
  • Veel lokale kennis
  • Beschikking over een groot netwerk
  • Persoonlijke aandacht
  • Specialist in woningmarketing
  • Scherpe tarieven met veel mogelijkheden
  • Gratis waardebepaling, dan weet u waar u aan toe bent!

Heeft u eenmaal besloten om Apollo Makelaardij in te schakelen voor de verkoop van uw woning, dan volgt hieronder in het kort de verkoopprocedure.

Bepalen van de vraagprijs
De makelaar van Apollo Makelaardij begint met het taxeren van de vrije verkoopwaarde van uw huis. Een serieuze waardebepaling is de beste start van de verkoop van uw woning. Zoals u weet is de lokatie een belangrijke prijsbepalende factor, naast de bouwkundige staat. Maar ook recente transacties van vergelijkbare woningen die in de buurt zijn verkocht ondersteunen het oordeel van de makelaar. Hij maakt daarbij dankbaar gebruik van de enorme database die hij ter beschikking heeft en een gedegen kennis van de lokale en regionale markt. Met deze kennis en instrumenten wordt een adviesprijs afgegeven en de te verwachten verkoopopbrengst.

Bezichtigingen, onderhandelingen, koopakte, overdracht
De verkoop kan beginnen. Als full service makelaar verzorgen wij de bezichtigingen, voeren namens u de onderhandelingen, stellen de koopakte op en zorgen er voor dat ook na het tekenen van de koopovereenkomst alles op rolletjes loopt. Daar hoort bij het bewaken van de termijnen, het onderhouden van contacten met alle partijen en de notaris en de eindinspectie op de dag van de overdracht.

Foto’s, plattegronden, raam- of tuinbord, digitaal dossier en marketingplan
Wij verzorgen een fraaie presentatie op funda. Inclusief plattegronden, foto’s en een uitgebreide omschrijving. Uiteraard wordt er een raam- of tuinbord geplaatst.

Marketing
Tijdens de verkoop hanteert Apollo Makelaardij een doordacht marketingplan met uitingen in verschillende media.

Dit betekent dat we niet alleen de grootst mogelijke dekking bieden, maar ook rechtstreeks gericht zijn op de mensen en soorten mensen die deze waarschijnlijk het meest waarderen.

Presentatie is alles

Publicatie van het vastgoed op verschillende portalen zoals Funda, Tiara, Jaap, de VBO website en Pararius.

Aanwezigheid op sociale netwerken (Facebook, Instagram, LinkedIn) met bij elkaar meer dan 6000 directe volgers.

Talloze interne print- en andere offline kanalen en online media kunnen worden gebruikt voor de marketing van uw vastgoed

De woning zal ook worden gepresenteerd in een breed scala van kantoren van Apollo Makelaardij.

Bent u ook benieuwd naar het unieke verkoopconcept van Apollo Makelaardij ? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak via 020 20 82 100 voor kantoor Amsterdam of 071 203 2478 voor kantoor Leiden of 070 2212 702 voor kantoor Haaglanden. Of mail naar info@apollomakelaardij.nl

Kortom, terug naar de echte dienstverlening.