Aankoop

Het internet heeft het zoeken naar een woning weliswaar vereenvoudigd, maar daarmee is het vinden van de juiste woning en het zorgeloos kopen nog niet gegarandeerd. Zo transparant als de woningmarkt is, zo onoverzichtelijk is het kopen van een huis voor de woningzoeker. Apollo Makelaardij is tevens goed op de hoogte van woningen welke nog niet op de markt zijn en kan deze dus al voor de markt uit aan je aanbieden. Zo ben je de concurrentie voor!

En eenmaal een passende woning gevonden?…. dan pas begint het echte serieuze werk. Want wat is de reële koopprijs, wat koop ik precies, wat gebeurt er in de omgeving, zijn er gebreken en/of verontreinigingen, wat zijn mijn rechten en verplichtingen. Allemaal zaken die zorgvuldig bekeken moeten worden en dat is lastig door een roze bril. En blind je vertrouwen hebben in de verkopende makelaar, terwijl die de belangen behartigd van de verkoper, zou naïef zijn.

Laat je daarom je kopersbelangen door een professional behartigen en neem Apollo Makelaardij mee als je persoonlijke aankoopmakelaar.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Allereerst willen wij graag een groot misverstand de wereld uit helpen, iets wat wij bijna dagelijks horen van geïnteresseerden met wie wij als verkopend makelaar een woning gaan bezichtigen.

Als u een afspraak maakt met een makelaarskantoor om een woning te bezichtigen is deze makelaar niet jouw makelaar, maar de makelaar van de verkopende partij. De verkopende partij heeft immers de verkopend makelaar ingehuurd om zijn of haar belangen te behartigen. Als koper kun je een aankoopmakelaar inschakelen. Deze behartigt jouw belangen en begeleid je op professionele wijze bij het aankopen van een woning. Het hebben van een aankoopmakelaar biedt al gauw vele voordelen. De aankoopmakelaar doet bezichtigingen met je en kijkt vanuit jouw perspectief naar de woning. Ook op juridisch vlak kunt u gebruik maken van de kennis van de aankoopmakelaar. Verder kan je aankoopmakelaar een bouwtechnische keuring regelen.

Duur? Nee, het levert je meer op dan het je kost, niet alleen in financiële zin, maar we nemen ook alle zorgen uit handen op het juridische vlak.

Lees hieronder wat wij als aankopend makelaar voor je doen:

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Financiële uitgangspunten bepalen
  • Op zoek naar geschikte woning
  • Je informeren over het nieuwe woningaanbod
  • Woningen bezichtigen
  • Professionele beoordeling van de woning en de juridische documenten
  • Professionele onderhandelingen met als doel de beste aankoopprijs te realiseren
  • Wij regelen voor je, indien noodzakelijk, een bouwtechnische keuring
  • Afwikkelen van de overeenkomst
  • Inspecteren van de woning voor de notariële overdracht. Dit is om vast te stellen of de woning in de afgesproken staat  wordt opgeleverd

Denk je dat een persoonlijke aankoopmakelaar kostbaar is, laat ons het tegendeel toelichten en bewijzen.

Klik HIER voor de door ons succesvol aangekochte woningen !