Over Apollo

Apollo Makelaardij is opgericht in 2008 en heeft inmiddels diverse kantoren, allen aangesloten bij de VBO (de landelijke brancheorganisatie die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid).

Apollo Makelaardij staat anno nu vooral voor professionaliteit, vooruitstrevendheid en betrouwbaarheid en richtend op kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Dat vindt u terug bij al onze aangesloten makelaarskantoren.

Vaak denken we net een beetje anders. We hebben lef en durven vernieuwend te zijn. Dat maakt Apollo Makelaardij onderscheidend. Een grote kennis van de markt, van het vakgebied, van de regio en van de klant. Dat is wat je bij ons vindt.

Het voordeel van Apollo Makelaardij is dat u profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu een starter, huizenbezitter of (ver)huurder bent, onze makelaars staan 24/7, dus ook buitenkantooruren voor u klaar.

Weten wat je aan elkaar hebt. Dat vinden wij belangrijk. Zowel binnen ons team, als met onze klanten. Bij Apollo Makelaardij houden we van duidelijkheid; afspraak is afspraak.

Elk kantoor is geheel zelfstandig, waardoor er in de betreffende regio’s zeer veel kennis aanwezig is van de woningmarkt. Daarnaast werken we goed samen, waardoor u tevens profiteert van ons grote netwerk, kennis en klantenbereik.

Team Apollo

Michael J. Wienen

Michael J. Wienen Register Makelaar

Michael J. Wienen
Register Makelaar
+31(0)6 21 85 1104

Makelen is echt mijn vak! Onderhandelen, contact met relaties en marketing zijn mijn specialisaties. Sinds 2007 werk ik met veel plezier in de makelaardij, sindsdien veel ervaring opgedaan en vele soorten markten meegemaakt. Ik ga altijd voor het beste resultaat voor mijn klanten. Sinds 2008 trotse eigenaar van Apollo Makelaardij.

 

Danny Hobeijn

Danny Hobeijn Makelaar

Danny Hobeijn
Makelaar
+31(0)6 524 71 333

Al meer dan 20 jaar ervaring in commerciële beroepen. Begonnen bij de grotere sales-bedrijven en daar veel ervaring opgedaan, in Nederland maar ook daar buiten. In de makelaardij ben ik inmiddels al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam. Laag drempelig, een echte verkoper en commercieel gedreven is wat mij typeert.

 

Apollo Makelaardij

Wij staan 24/7 klaar voor onze verkopers en kopers!