Randstadtaxaties.nl

Dé taxateur voor een gevalideerd rapport van uw woning.

Voor taxaties in de gehele Randstad (o.a. Amsterdam, Amstelveen, Oegstgeest, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp en omstreken) kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing?

Apollo Makelaardij kan voor u snel en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiële instelling geaccepteerd.

Door de aantrekkende woningmarkt zijn veel woningen flink in waarde gestegen, de geldverstrekkers hebben hierdoor minder risico en dit kan u veel geld schelen doordat zij dan vaak akkoord gaan met een verlaging van de hypotheekrente omdat u in een lagere risicoklasse kan uitkomen. Hiervoor heeft u wel een goed onderbouwd taxatierapport nodig. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zij valideren de door ons uitgebrachte rapporten, zij zijn degene die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle(validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Wij hebben een all-inclusive tarief van € 695,– voor een NWWI gevalideerd taxatierapport. Dus inclusief 21 % btw, kadasterkosten en validatiekosten. In bepaalde gevallen, zoals bij verbouwing, geldt een opslag van € 85,– voor een extra marktwaarde.

Vanwege gewijzigde eisen die worden gesteld aan taxaties in verhuurde staat en/of beleggingstaxaties voeren wij géén dergelijke taxaties meer uit.

De gemiddelde doorlooptijd van een taxatie is 4 á 5 werkdagen

Neem contact met ons op via:
info@apollomakelaardij.nl
+3185 2017 819 of via Whatsapp whatsapp

Of vraag direct aan:

 

 

Apollo Makelaardij B.V. aangesloten bij: