Apollo Makelaardij Zoetermeer

zoetermeer@apollomakelaardij.nl
+31 (0)79 203 321 8

aanbod en ervaring

Apollo Makelaardij Zoetermeer biedt Alles onder 1 dak aan, hypotheek advies, makelaardij en energielabels

Een VBO makelaardij gespecialiseerd in Zoetermeer, en het gehele gebied hier aan grenzend. Met enige trots kunnen wij u meedelen dat wij al sinds 2008 jaar met veel overtuiging, succes en plezier voor onze klanten woningen verkopen en aankopen in deze regio. Dit doen we uiteraard ook graag voor jou.

Wij nemen graag alles uit handen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Van het zoeken naar geschikte opties en het onderhandelen over de beste prijs, tot het regelen van alle administratieve en juridische zaken. Vertrouw op onze expertise en geniet van een zorgeloze aankoopervaring.

HYPOTHEEK
Tevens deskundig hypotheekadvies op maat. Onze ervaren adviseurs helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw financiële situatie en doelen. Vertrouw op ons voor helder advies en een soepele hypotheekaanvraag.

VERZEKERINGEN
Ook verzekeringen helpen we je graag bij. Of het nu gaat om een heel woonpakket of alleen een autoverzekering, wij bekijken wat je nodig hebt en waar dit verzekerd kan worden.

ENERGIELABEL
Tevens vind u bij Apollo Makelaardij Zoetermeer een gecertificeerde EPA-adviseur die een energielabel kan opstellen voor uw woning of gebouw.

TAXATIE
Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, echtscheiding, verdeling en renteaanpassing?

Apollo Makelaardij kan voor u snel en tegen een concurrerend tarief een taxatierapport verzorgen. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiële instelling geaccepteerd. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, zij valideren de door ons uitgebrachte rapporten, zij zijn degene die toezien op de kwaliteit van uitgebrachte taxatierapporten door middel van controle (validatie) van alle uitgebrachte taxatierapporten. Daarnaast zijn we aangesloten bij het NRVT, dit instituut bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.

Neem contact met ons op voor het scherpe all-in tarief via 0621851104 of taxatie@apollomakelaardij.nl!

Je wilt een makelaar die de lokale woningmarkt door en door kent én het beste resultaat voor jou uit de onderhandelingen haalt? Dan zijn wij jouw makelaar.

Waarom Apollo Makelaardij Zoetermeer

   • No cure no pay is bij Apollo makelaardij een vanzelfsprekendheid
   • Veel lokale kennis
   • Beschikking over een groot netwerk
   • Accurate en ervaren binnendienst
   • Specialist in woningmarketing
   • Scherpe offerte met veel mogelijkheden
   • Korte lijnen, één vaste makelaar per opdrachtgever
   • Exclusieve kansen voor de markt uit
   • Gratis waardebepaling, dan weet je waar je aan toe bent!
   • Hogere opbrengst en snellere verkooptijd.
   • Gemiddelde klantwaardering: 9,7
   • Gemiddelde verkooptijd: 17 dagen (66 gemiddeld)

    

 

GRATIS WAARDEBEPALING

Ook benieuwd naar de huidige waarde van jouw eigen woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs.
Vraag het nu vrijblijvend aan.

Direct een offerte

Overweeg je om Apollo Makelaardij in te schakelen voor de verkoop van jouw woning? Klik dan hier voor direct een vrijblijvende offerte.

Ervaringen van klanten


Apollo Makelaardij Zoetermeer
Tasmanië 14
2721 GA Zoetermeer
+3179 2033218
zoetermeer.apollomakelaardij.nl
zoetermeer@apollomakelaardij.nl

Whatsapp: whatsapp

Contact

Uw bericht is succesvol verstuurd.

Aanbod