Bergse Linker Rottekade 215

· (Verkocht)

Bergse Linker Rottekade 215

· (Verkocht)

Details

Deze riante vrijstaande villa (circa 210m2) met fraai aangelegde tuin rondom staat op een royale kavel (491 m²) op een unieke locatie aan de rivier de Rotte.

Het perceel ligt aan twee zijden aan het water en biedt magnifiek uitzicht. Door een slaap- en badkamer op de begane grond tevens zeer geschikt voor gelijkvloerse bewoning.

De vrijstaande woning is uitstekend onderhouden en beschikt naast een ruime woonkamer, woonkeuken, garage, 3 royale slaapkamers en 2 badkamers over een eigen botensteiger aan de rivier de Rotte.

De zonnige achtertuin (tevens aan het water!) biedt veel privacy. Parkeren kunt u op eigen terrein of in de garage met ruimte voor twee auto`s, fietsen of motoren.

Bovendien is het gezellige centrum van Hillegersberg nabij, evenals (internationale) scholen en recreatievoorzieningen. En natuurlijk het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Met uw sloep vaart u via De Rotte zo naar de Bergse Achter- of Voorplas, maar ook naar rivier De Maas of de Rottemeren.

Wilt u royaal wonen aan het water in de populaire buurt Hillegersberg in Rotterdam? Deze villa biedt u veel ruimte, licht en luxe!

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, hangtoilet en fontein, woonkamer met diverse openslaande deuren naar de tuin; open keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser en combimagnetron; ruime slaapkamer met toegang tot de tuin; badkamer met (bubbel) ligbad, douche, toilet en 2 wastafels; ruime garage met elektrisch bedienbare deur en cv-opstelling en wasmachine aansluiting;

Eerste verdieping:
Overloop; ruime 2 de slaapkamer; de 3de en tevens hoofdslaapkamer; badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar woning: 1997;
• Woonoppervlakte: circa 210m2;
• Perceel: 491m2;
• Erfpacht uitgegeven door Hoogheemraadschap van € 3500,- per jaar, lopend t/m 2026;
• Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming;
• Volledig voorzien van dubbel glas;
• Alarminstallatie;
• Eigen privé botensteiger;
• Vanaf de Rotte bereikbaarheid naar open water (De Maas, De Rottemeren en De Schie);
• Oplevering in overleg.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Haaglanden

haaglanden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)70 2212 702
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="den haag" zoomlevel="11" height="250px"] [section_title heading="h2"]Thuis in Haaglanden sinds 2008[/section_title] Apollo Makelaardij Haaglanden is een makelaarskantoor met jaren lange ervaring in de regio Den Haag en omstreken. Of het nu om verkoop, aankoop of huur..

Contact

Message has been sent successfully.