Vliegerstraat 38 | Leiden

€ 425.000,- k.k.· (Verkocht)

Vliegerstraat 38 | Leiden

€ 425.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad, mogen wij u een schitterend appartement in de Oosttoren van het gloednieuwe Octagon aanbieden. In dit galante gebouw bent u van harte welkom als nieuwe bewoner. Graag nemen we u mee in de unieke beleving die ‘galant wonen’ met zich meebrengt. In Octagon maakt u onderdeel uit van een charmant en tegelijkertijd modern complex waar wonen, werken en verblijven op harmonieuze wijze samengaan. Net als de gasten in het hotel van het complex zal het u, als bewoner, aan niets ontbreken. Alle appartementen zijn ingericht op ultiem wooncomfort. Octagon Leiden is gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de Stationsweg te Leiden. Octagon Leiden vormt daarmee een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden. Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”. De “plint” van het gebouw biedt ruimte aan een aantal commerciële ruimten, een hotel met circa 125 kamers en een parkeergarage. Boven deze plint zijn twee woontorens met koopappartementen gerealiseerd: Toren A (de Westtoren) met 23 koopappartementen en Toren B (de Oosttoren) met 56 koopappartementen.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot het trappenhuis met lift. Uw fiets parkeert u gemakkelijk in de overdekte en afgesloten fietsenberging buiten het complex. De eigen berging vindt u op de 1e verdieping in de parkeergarage.

5e verdieping:
Aan de buitenzijde van het appartement vindt u de meterkast (10 gr. + 3x ALS). Entree appartement. Ruime ontvangsthal welke u toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Aan uw rechterhand vindt u de technische ruimte. Hier heeft u veel ruimte om ook te gebruiken als inpandige berging. Aan uw linkerhand vindt u de ruime badkamer. Deze badkamer is reeds voorzien van een inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en een hangend toilet. Verder nog een heerlijk ruime en lichte woonkamer met toegang tot een heerlijk balkon gelegen op het zuidoosten. De keuken moet u zelf nog uitkiezen en bestellen en laten plaatsen. De slaapkamer vindt u naast de woonkamer en biedt ook toegang tot het balkon. Vanaf het balkon heeft u een zeer fraai uitzicht over molen “De Valk”.

Alles in Octagon is ingericht op uw wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo zijn alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. De appartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartementen betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van uw appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen. Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners!

Kortom, dit appartement biedt niet alleen een centrale ligging en een keur aan voorzieningen, maar ook een comfortabel en goed doordacht woonconcept. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf het plezier van wonen op deze unieke locatie.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle belangrijke verkoopinformatie.

Bijzonderheden
– keuken nog te installeren
– vloerverwarming en -koeling
– eigen berging met elektra
– VVE-bijdrage: €113,61 per maand
– voor de warmtepompinstallatie een bijdrage van ca. € 90,- per maand + verbruik
– SWK-garantie
– bouwjaar: 2023
– energielabel A+
– oplevering kan snel

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 62,90 m2
G.O. Wonen 57,20 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 4,70 m2
G.O. Externe bergruimte 7,40 m2
Bruto Inhoud woning 185,56 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.