Mercuriuspad 9 | Delft

€ 669.000,- k.k. · (Verkocht)

Mercuriuspad 9 | Delft

€ 669.000,- k.k. · (Verkocht)

Details

Unieke kans! Ben je op zoek naar een ruime, moderne, nieuwe en energiezuinige woning met maar liefst 4 slaapkamers in Delft? Grijp dan nu je kans! Aan de rand van het historische centrum van Delft vindt je PoortMeesters. Een stoer, stads en stevig woongebouw met grote stadswoningen en luxe appartementen aan de ‘oevers’ van Nieuw Delft. PoortMeesters is de poort van een oase aan rust in de binnentuin naar de levendigheid van het centrum van Delft. In PoortMeesters vind je alles wat je zoekt! In PoortMeesters woon je karaktervol en onderscheidend. Hier is aandacht voor bijzondere architectuur, de openbare ruimte, kunst en design. En omdat de auto’s uit het zicht zijn geparkeerd in de garage, heb je ook buiten alle ruimte en spelen de kids veilig in de groene binnentuin. Nieuw Delft is stedelijk maar erg goed bereikbaar vanaf de grote uitvalswegen. Verder is het complex duurzaam en energiezuinig. Of je elke dag met de trein naar je werkt gaat of liever de auto pakt, in PoortMeesters ben je zo onderweg naar je bestemming. Station Delft ligt op een paar fietsminuten afstand. Met de auto zit je zo op de snelweg richting Den Haag, Rotterdam of Utrecht. En het fijne is dat je na een lange dag werken niet lang hoeft te zoeken naar een parkeerplekje door de stallingsgarage onder het complex. Nog even een vrijdagmiddagborrel in de stad? Pak je fiets, je bent er zo!

Indeling
Begane grond
Voortuin. Entree woning. Vestibule met meterkast. Ruime ontvangsthal met toiletruimte en trap naar 1e verdieping. De 1e slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Via deze slaapkamer heb je toegang tot de 1e badkamer. Aan de achterzijde van de woning is de inpandige berging met wasruimte gelegen. Via deze berging heb je toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplaats.

1e verdieping
Ruime open verdieping met open trap naar de 2e verdieping met aan de voorzijde de living en aan de achterzijde van de woning de woonkeuken. Wat opvalt is dat de woning veel natuurlijke lichtinval heeft door de grote raampartijen aan beide zijden van de woning. De luxe woonkeuken van het Duitse merk Leicht is reeds gekocht door de huidige eigenaren maar nog niet geplaatst. De keuken wordt in overleg geleverd en geïnstalleerd door de projectleverancier. De schuifpui geeft je toegang tot het ruime terras gelegen op het noordwesten.

2e verdieping
Ruime overloop. Op deze verdieping vindt je drie slaapkamers, een 2e badkamer en een technische ruimte. Eén slaapkamer aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Daartussen de badkamer en de technische ruimte. In de technische ruimte vindt je een balansventilatiesysteem, warmtepomp, boiler en omvormer voor de zonnepanelen.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Uitgebreide informatie over deze woning vind je op onze website onder het kopje “bieden en documentatie”.

Bijzonderheden
– deze woning wordt in de huidige staat opgeleverd
– verwarming middels warmtepomp
– warm water middels warmtepomp en boiler
– zonnepanelen
– vloerverwarming op alle verdiepingen
– naar eerste en tweede verdieping dichte trappen
– bovenlichten boven iedere deur is dicht
– VVE voor gezamenlijke tuin en aandeel stallingsgarage. Kosten per maand €43,88
– alle ruimtes in de woning hebben een dimlicht in het plafond
– bouwjaar: 2022
– energielabel A+++
– oplevering per direct mogelijk

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 149,10 m2
G.O. Wonen 122 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 11 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 33,20 m2
G.O. Externe bergruimte 0 m2
Bruto Inhoud woning 467,18 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.