Venusstraat | Leiden

· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Venusstraat | Leiden

· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Details

Geen zin om te klussen maar wilt u direct genieten van een prachtige turn-key woning? Kom dan snel een kijkje nemen bij deze ruime 6-kamer split-level woning! Deze ruime gezinswoning is ideaal voor een groot gezin en is gelegen in de mooie en rustige kindvriendelijke wijk Roomburg. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een hoogwaardige kwaliteitskeuken en badkamer en een heerlijke achtertuin gelegen op het zuiden met achterom. Verder ligt de woning in een autoluwe straat, kan u in de wijk gratis parkeren en bent u met 5 minuten fietsen in het centrum van Leiden. Via de nabije uitvalswegen (A4/N11/A44) bent u binnen 20 minuten in de grote steden. Sportaccommodaties en een park zijn binnen loopafstand. NS station de Lammenschans en Centraal zijn gemakkelijk op de fiets te bereiken.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.