Mozartstraat 139 | Leiden

€ 225.000· (Verkocht)

Mozartstraat 139 | Leiden

€ 225.000· (Verkocht)

Details

Op zoek naar een licht en ruim 3-kamer HOEK appartement met een ruim balkon in Leiden? Kom dan snel een kijkje nemen bij dit appartement! Dit appartement kan u geheel naar eigen smaak moderniseren. Aan de Mozartstraat te Leiden bieden wij u dit appartement gelegen op de 4e verdieping aan met een prachtig uitzicht over een groenpartij. Heerlijk rustig wonen doordat u geen bovenburen en maar aan één kant zijburen heeft. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, 2 prettige slaapkamers en een eenvoudige keuken en badkamer. Gunstige ligging in de Componistenwijk. De buurtwinkelcentra ‘Kennedylaan’ en het geheel vernieuwde winkelcentrum ‘Luifelbaan‘ zijn op enkele minuten loopafstand. Het appartement is goed gelegen ten opzichte van sportvelden, parken, zwembad en openbaar vervoer, alsmede uitvalswegen naar de N11 en A4. Gratis parkeergelegenheid is er in voldoende mate in de straat en omgeving.

Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Trappenhuis met toegang tot de eigen ruime berging in de onderbouw.

4e verdieping:
Entree woning. Ontvangsthal met meterkast (3 gr. + ALS) en intercom. Via deze ontvangsthal bereikt u de ruime en lichte woonkamer voorzien van een moederhaard voor de verwarming. De eenvoudige keuken beschikt over een keukenblok, afzuigkap en een geiser voor het warme water. Deze keuken geeft u toegang tot het ruime balkon gelegen op het oosten. Hier kunt u heerlijk van de ochtendzon genieten. Naast de woonkamer is nog een tussenhal gelegen. Deze hal geeft u toegang tot de 2 slaapkamers, waarvan de grootste kamer over een vaste kast beschikt. Verder nog een separate toiletruimte en een badkamer voorzien van een douche, wastafel en mechanische ventilatie.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– actieve VvE: bijdrage €155,- per maand
– verwarming middels moederhaard
– warm water middels geiser
– geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– eigen ruime berging in onderbouw
– bouwjaar: 1961
– energielabel E
– oplevering per direct

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 71,70 m2
G.O. Wonen 65,40 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 4,60 m2
G.O. Externe bergruimte 15 m2
Bruto Inhoud woning 207,93 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, toelichtingsclausule NEN2580, ouderdomsclausule, asbestclausule en verkoper heeft niet in registergoed gewoond-clausule zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.