Bloemstraat 10 | Leiden

€ 259.000,- k.k.· (Verkocht)

Bloemstraat 10 | Leiden

€ 259.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Op zoek naar een gezinswoning in een gezellige en autovrije straat waar uw kinderen nog heerlijk veilig op straat kunnen spelen? Neem dan snel een kijkje bij deze fijne woning! Deze woning beschikt o.a. over 3 slaapkamers en een achtertuintje. Prima locatie t.o.v. de historische binnenstad. In de omgeving van de woning vindt u buurtwinkels, de binnenstad van Leiden, het monumentale wijkpark “Kooipark”, “Zijlpoort” (stadspoort met restaurant), zwembad “de Zijl”, sportaccommodaties, scholen, NS centraal station en openbaar vervoer. Op enkele minuten rijafstand van de woning vindt u de uitvalswegen A4 en A44.

Indeling
Begane grond:
Entree woning. Ontvangsthal met meterkast (8gr. + 2x ALS) en een toiletruimte met fontein en mechanische ventilatie. Via deze hal bereikt u de sfeervolle ruime woonkamer voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, convectorput en trap naar de 1e verdieping. De keuken vindt u in de aanbouw en is voorzien van een 4-pitgaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast (bouwjaar 2019). Via de keuken bereikt u het tuintje gelegen op het oosten. Verder een stenen aangebouwde berging met de wasmachine- en drogeraansluiting en een geiser.

1e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer v.v. een vaste kast en een separate ruimte voor de opstelplaats voor de combiketel Intergas HR (bouwjaar 2019). Dit betreft een huurketel en de kosten hiervoor bedragen €31,95 per maand. Aan de achterzijde van de woning vindt u 2 slaapkamers waarvan er één u toegang geeft tot het dakterras. Verder nog een ruime badkamer v.v. een ligbad met jet streams, douchecabine, wastafel en mechanische ventilatie.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– Gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing
– Huurketel van de firma Feenstra. Kosten bedragen €31,95 per maand.
– Platte dak achterzijde woning heeft een nieuwe bitumen dakbedekking
– Recht op huur van een berging aan het einde van de straat. De kosten hiervoor bedragen €11,34
per maand
– De laatste plattegrond van de berging betreft de huurberging! Deze wordt dus niet mee verkocht maar koper heeft het 1e
recht op huur van deze separate berging
– Bouwjaar: 1925
– Voorlopig energielabel F
– Oplevering vanaf 1 juni 2020

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 84,20 m2
G.O. Wonen 70,70 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 3,30 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 9,90 m2
G.O. Externe bergruimte 5,40 m2
Bruto Inhoud woning 247,62 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, beide op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.