Driftstraat 52 | Leiden

€ 235.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Driftstraat 52 | Leiden

€ 235.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Details

Starters opgelet! Op zoek naar een betaalbaar appartement in Leiden? Plan dan snel een bezichtiging in bij dit fijne appartement! In een gezellige woonomgeving, aan de rand van het centrum, gelegen 2-kamerappartement met balkon en een berging op de begane grond. De Driftstraat is gelegen in de wijk “De Kooi” waar veel vernieuwing heeft plaatsgevonden zoals het Kooipark. In de buurt zijn vele scholen, verschillende historische en karakteristieke objecten, zoals de Zijlpoort, de Spanjaardsbrug en overige herkenbare gebouwen aanwezig. De woning is gelegen dichtbij het vernieuwde Kooiplein met een grote variëteit aan supermarkten en winkels. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer door een bushalte aan de Kooilaan en Leiden Centraal op nog geen 15 minuten fietsafstand. Uitvalswegen (A4 en de provinciale weg N445) goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Centrale entree met bellen- en brievenbustableau en beveiligde toegang naar het trappenhuis en lift. Berging voorzien van elektra is toegankelijk via achterom.

Appartement:
Ontvangsthal met meterkast (3 gr. + ALS) en intercominstallatie. Via deze ontvangsthal bereikt u alle vertrekken van het appartement. De verassend ruime slaapkamer vindt u aan de voorzijde van het appartement. Aan de overzijde van de slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze badkamer is v.v. een douche, wastafel en een toilet. De woonkamer beschikt over een vinyl vloer en een deur naar het zonnige balkon gelegen op het westen. In de keuken vindt u een gasfornuis met 4 pitten en een oven. Verder nog een keukenblok met spoelbak. Aan de overzijde van de keuken een vaste kast met de wasmachineaansluiting en de opstelplaats combiketel Intergas bj. 2012.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– geheel voorzien van dubbele beglazing behalve één draaiend raam
– lift aanwezig
– VVE-bijdrage: €151,33 per maand
– voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving
– bouwjaar: 1978
– energielabel C
– oplevering vanaf 1 november 2022

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 51,10 m2
G.O. Wonen 45,20 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 9,00 m2
G.O. Externe bergruimte 4,00 m2
Bruto Inhoud woning 148,70 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule, “verkoper heeft niet in registergoed gewoond”-clausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.