Willem de Zwijgerlaan 56 III | Amsterdam

· Ook verkopen ? We horen het graag. (Verkocht)
Verkocht

Willem de Zwijgerlaan 56 III | Amsterdam

· Ook verkopen ? We horen het graag. (Verkocht)
Verkocht

Details

Aan de Willem de Zwijgerlaan verkopen wij deze goed ingedeelde drie kamerwoning met vrij uitzicht en balkon. Om de hoek vind je de Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat waar veel nieuwe winkels en horeca gelegenheden zijn gevestigd, recentelijk nog restaurant Spijkervet aan de Admiraal de Ruiterweg. De binnenstad is goed bereikbaar en ook de uitvalswegen zijn dichtbij – inderdaad een heel goede locatie.

Het appartement maakt deel uit van complex Geuzenhof, gebouwd omstreeks 1938 en recentelijk gerenoveerd. Gelegen op de derde en bovenste verdieping dus geen bovenburen maar wel veel privacy en extra hoge plafonds. De woning heeft nog mooie paneeldeuren, een ingebouwde notenhouten (boeken) kast in de woonkamer en een ingebouwde kledingkast in slaapkamer 2. Een mooie eikenhouten vloer (2003) in de woonkamer en hal complementeert het geheel.

Indeling:
Trap naar vierde verdieping en hal met toegang tot de woning. De inkomsthal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde: slaapkamer 1, keuken, slaapkamer 2, badkamer en woonkamer aan de voorzijde (W). De woonkamer kijkt uit op een mooie bomenrij en de brede Willem de Zwijgerlaan. Voorheen twee kamers, deze ruimte heeft een goede indeling voor een zit- en eetgedeelte. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het balkon dat loopt over de hele breedte van de woning. De tussenliggende keuken is zeer verzorgd, geheel ingericht met luxe Bosch inbouwapparatuur en geeft ook toegang tot het balkon. Het balkon kijkt uit over de gemeenschappelijke binnentuin en is alleen toegankelijk voor bewoners. De badkamer is voorzien van douche met ruimte voor de was/droog combinatie. Dit fijne drie kamer appartement is in goede staat, heeft een prettige indeling, een riant balkon en berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
-Appartementsrecht in complex Geuzenhof
-Erfpacht afgekocht tot 2058
-Actieve VVE genaamd Geuzenhof II
-Bijdrage VVE €90 p/m inclusief opstal verzekering, watergeld en reservering onderhoud
-Keuken volledig uitgerust met BOSCH inbouwapparatuur
-BOSCH CV ketel 2011
-Stoppenkast 2003
-Ruime berging op de begane grond

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.