Westerdoksdijk 297

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Westerdoksdijk 297

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Details

Dit hoogwaardig en zeer luxe gerenoveerd appartement met houten vloer, 2 slaapkamers, moderne badkamer en een luxe open keuken met kookeiland is bijzonder stijlvol en heeft een fraai en wijds uitzicht over het IJ.

De woning maakt onderdeel uit van het in 2009 opgeleverde gebouw VOC-Cour gelegen op het Westerdokseiland welke een speels gebouwd complex is met grote binnenplaats en tuin. Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage met een privé parkeerplaats (tevens te koop).

Op de zevende verdieping bevind zich een zeer ruim en gezamenlijk dakterras met spectaculair uitzicht over het IJ, de nieuwe IJdock haven en het centrum van Amsterdam.

Het Westerdokseiland is één van de populairste locaties in Amsterdam en ligt aan de rand van de Jordaan. Op loop afstand liggen de grachtengordel, het Centraal Station, de Noordermarkt, het Prinseneiland, de Haarlemmerbuurt en het Westerpark.
Met de auto bent U tevens binnen 10 minuten op de buitenring A10.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met zowel trap als lift naar de tweede verdieping en de onderliggende parkeergarage met privé parkeerplaats.

entree op de tweede verdieping waar zich bevinden:
entree; hal; separaat toilet; ruime bergkast met wasmachine en droger aansluiting; een royale en zeer lichte woonkamer aan de voorzijde met houten vloer en een geweldig en wijds uitzicht over het IJ; open keuken voorzien van kookeiland en diverse inbouwapparatuur (o.a. 4 pits gasfornuis, koel/vries kast en combimagnetron); 1ste ruime slaapkamer aan de voorzijde; de 2de slaapkamer aan de voorzijde welke tevens als inloopkast gebruikt kan worden; modern betegelde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en een design wastafel.

Buitenruimte: Voor een gezellig samenzijn of een borrel kan er gebruik gemaakt worden van het gezamenlijke dakterras op de 7e etage met een spectaculair uitzicht over de stad en het IJ.

Bijzonderheden:
• De servicekosten bedragen € 114,- per maand ( incl. parkeerplaats);
• De erfpacht is afgekocht tot 16 november 2055;
• Koken op gas;
• Nieuwbouw uit 2009 (zeer goed geïsoleerd);
• Dubbel glas;
• Actieve en professionele VVE;
• Huismeester;
• Weids uitzicht over het IJ;
• Stadsverwarming en WTW systeem;
• Gemeenschappelijke fietsenkelder;
• Oplevering in overleg.

De woning wordt aangeboden exclusief parkeerplaats maar de eigenaar wil graag tezamen verkopen, de vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt: € 49.000,-

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.