Van Nijenrodeweg 89 | Amsterdam

€ 225.000,- k.k. (Verkocht)

Details

Dit lichte 2 kamer appartement met aparte slaapkamer en zonnig balkon is gelegen op de derde verdieping in een net appartementencomplex midden in het populaire Buitenveldert.

Het appartement is gelegen in het rustige en mooie groene Buitenveldert op een top locatie nabij de Zuidas/WTC en de Vrije Universiteit. In deze buurt bent u van alle gemakken voorzien. Zo ligt de woning op loopafstand van een winkelpleintje voor de dagelijkse boodschappen. Als u van winkelen houdt, ligt het Groot Gelderlandplein om de hoek met tevens veel cafés en restaurants.

Voor sport en recreatie kunt u het Amstelpark, Amsterdamse Bos en uiteraard het aan het complex gelegen Gijsbrecht van Aemstelpark bezoeken.

De ligging van het appartement is ten opzichte van zowel openbaar vervoer als de auto ideaal gelegen. Via tramlijn 5 en de Noord-Zuidlijn is het Centraal Station evenals de binnenstad van Amsterdam goed te bereiken. Uitvalsweg S109 brengt u binnen 5 minuten op de Ring A10!

Indeling:
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis of lift naar de derde verdieping waar zich bevinden:

Hal; lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon (ca 3 m²); keuken voor zien van keramische kookplaat, combi =oven magnetron en wasmachine aansluiting; badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet, ruime slaapkamer.

De privé berging (circa 4m2) is gelegen in de onderbouw.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte van ca. 34m2;
• Bouwjaar 1967;
• De jaarlijkse canon bedraagt ca. € 47,80 tijdvak eindigt 20-09-2039:
• De servicekosten bedragen ca. € 189,26,= per maand (inclusief (circa € 25,-) stookkosten).
• Tevens zit er een tijdelijke verhoging in verwerkt ivm groot onderhoud van ca. 62,- per maand.
• Het appartement is voorzien van kunstofkozijnen met dubbelglas;
• Aanvraag voor volledige (gunstige!) afkoop of vast zetten per jaar is gedaan in 2019 (o.a. afkoop voor indicatie van € 4.657,-);
• Berging in de onderbouw ;
• Huur geiser;
• Perfecte ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen;
• Balkon op het Zuiden.

Meetrapport NEN2580:
Bruto vloeroppervlak wonen: 38,20
G.O. Wonen: 34,00m²
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte balkon: 2,50m²
G.O. Externe bergruimte (berging) ca. 3,50m2
Bruto inhoud woning: 111,54m3

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen !

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, beide op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.