Mercatorstraat 5 II | Amsterdam

€ 180.000,- k.k.· (Verkocht)
Verkocht

Mercatorstraat 5 II | Amsterdam

€ 180.000,- k.k.· (Verkocht)
Verkocht

Details

Op een leuke locatie gelegen appartementop de tweede verdieping (ca. 50m²) met balkon op het westen. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige Mercatorplein, het Rembrandtpark en het Erasmuspark in Amsterdam West.

Bereikbaarheid:
De locatie van de woning is erg gunstig. Op loopafstand zijn het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat en het Rembrandtpark. In slechts 10 minuten fietsen bereikt u de Jordaan, het centrum of het Vondelpark. Met de auto is de ring A10 via de oprit S105 direct bereikbaar en ook met het openbaar vervoer is de woning uitstekend bereikbaar via tram en bus.
De buurt is in korte tijd steeds leuker geworden door de komst van gezellige cafés en restaurants (BarBaarsch, Zurich, Bar Frits, Floor17, Radijs, Cook, Fa. Speijkervet etc.).

Mercatorstraat:
Vlaams aardrijkskundige en cartograaf, wiens eigenlijke naam was Gerard Kremer (1512-1594). Tekende de eerste wereldkaart in cilindrische projectie. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond
– Kleine VVE, 3 leden
– Servicekosten €70,- per maand, reserve ca. €6.000,-
– Verwarming middels CV, huurketel Intergas (2007)
– Dient gemoderniseerd te worden
– Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Contact

Message has been sent successfully.