Louis Couperusstraat 52 | Amsterdam

€ 415.000,- k.k.· (Verkocht)

Louis Couperusstraat 52 | Amsterdam

€ 415.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

In Slotermeer-Noord, aan de rustige Louis Couperusstraat bieden wij aan deze zeer goed onderhouden tussenwoning (ca.73m²) met 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin, de woning heeft tevens veel uitbreidingsmogelijkheden (o.a. dakkapellen en/of uitbouw)

De woning is gelegen aan een grasveld met vrij parkeren in een kindvriendelijke woonwijk en een zeer groene omgeving met op loopafstand van de Sloterplas, het Gerbrandy park en het Sloterpark, waar naar hartelust kan worden gewandeld, gefietst of gezwommen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op Plein 40-45. Met de fiets bent u in mum van tijd in de Jordaan en het centrum van Amsterdam. De woning is tevens gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, A4, A9 en A10 en diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals tram-, bus-, metro- en treinverbindingen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal; separaat toilet met fontein; berging met deur naar straatzijde; woonkeuken voorzien van diverse apparatuur (o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en koel/vrieskast); ruime tuin gerichte woonkamer met plavuizen vloer en vloerverwarming en toegang naar de zonnige achtertuin met veranda en achterom.

1e verdieping:
Overloop; badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet; slaapkamer met vaste kast aan de voorzijde; 2de en 3de slaapkamers met vaste kasten aan de achterzijde.

2de (zolder) verdieping:
Via de vlizo trap bereikt u de ruime zolder waar tevens de mogelijkheid is om (op eigen onderzoek) dakkapellen aan te brengen en/of een 4de slaapkamer te maken; cv opstelling.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Aanvraag gunstige overstapregeling erfpacht 2019 is gedaan;
• Op eigen onderzoek uit te zoeken en aan te vragen: uitbouw en dakkapellen voor het vergroten van het woonoppervlak (wellicht tot 110m2);
• CV- combiketel uit 2018;
• Vloerverwarming begane grond;
• Heerlijke veranda (2019);
• Kunststof en aluminium kozijnen voorzien van dubbelglas;
• 3 Slaapkamers (mogelijkheid tot 4!);
• Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-05-2057
• Heerlijke achtertuin;
• Bouwjaar 1953;
• Oplevering in overleg.

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 124,10 m2
Wonen 72,50m2 (Gebruiksoppervlakte wonen)
Overig inpandige ruimte 10,30 m2
Gebouwgebonden buitenruimte 12,60 m2
Bruto Inhoud woning 299,60m3
Perceel: 77 ca.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.