Lijnbaansgracht 267 I Amsterdam

€ 259.000,- k.k.· (Verkocht)
te koop

Details

Ruim en licht 2 kamer appartement van circa 41m² gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is goed ingedeeld en voorzien van slaapkamer, ruime lichte woonkamer (dankzij de vele raampartijen aan weerskanten, het licht komt u van alle kanten tegemoet) werkende open haard (!), moderne badkamer en is gesitueerd in hartje centrum van Amsterdam aan de Lijnbaansgracht met fraai uitzicht over het water.
Verder beschikt de woning nog over een aparte berging op de zolderverdieping met een gedeelde badkamer voor de gasten.
De woning is gelegen in het kloppend hart van Amsterdam aan de Lijnbaansgracht nabij het Leidseplein en het Spiegelkwartier midden in het gezellige stadsleven met voldoende leuke winkels, restaurants, grand cafés, theaters, galeries en musea. Kortom een levendig gedeelte van de stad waar u zich nooit hoeft te vervelen.
U bent per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10.
Fietsen is echter in een stad als Amsterdam veruit te prefereren.
Bus- en tramlijnen zijn op loopafstand te bereiken o.a. tramlijnen 1, 2, 5, 7, 10, 16, 24 en 25 (Weteringcircuit of Leidseplein) Deze lijnen verbinden Centraal Station, de metrohalte Weesperplein (Oostlijn) of Amstelveen en Slotervaart en volgend jaar vlakbij het metrostation Vijzelgracht van de Noord/Zuid lijn. Bus 197 brengt u bovendien in 30 minuten in Schiphol. Op loopafstand is de Q-parking Europarking Marnixstraat gelegen.
Indeling:
Gemeenschappelijke entree gelegen aan de Lijnbaansgracht met afgesloten trappenhuis. Op de eerste verdieping bevindt zich de eigen entree. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevat aan weerszijden ramen, aan de zuidwest kant een prachtig uitzicht over de Lijnbaansgracht en aan de noordoost kant uitzicht op de Korte Leidsedwarsstraat; open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. koelkast , oven en 5pits gaskookplaat); moderne badkamer uit 2015 voorzien van ligbad, hangtoilet, designwastafel en designradiator; Slaapkamer; bergkast met C.V.-ketel, bergkast met wasmachine aansluiting.
Op de vierde verdieping bevindt zich de privé berging (6m2) en de gemeenschappelijke badkamer voor gasten.
Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.
Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars ‘’Vve Lijnbaansgracht 265-266-267’’ telt 10 appartementsrechten (1/12de aandeel). Het is een gezonde en actieve Vve met een huishoudelijk reglement. De vereniging wordt professioneel beheerd door Velzel vve diensten en de servicekosten bedragen € 117,36 per maand.
Bijzonderheden:
• Appartementsrecht van circa 41m²;
• Eigen grond;
• Gesplitst in 2001;
• Zeer geschikt voor starters;
• CV installatie uit 2014;
• Geweldig vrij uitzicht over de Lijnbaansgracht en Korte Leidsedwarsstraat;
• Met intercom beveiligd trappenhuis;
• Aparte berging gelegen op de zolderverdieping met gemeenschappelijk badkamer;
• De woning beschikt over een moderne keuken (2005) en badkamer (2015);
• Bouwjaar ca. 1905.
NEN 2580 Meetrapport beschikbaar
Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 45,8 m2
G.O. Wonen 40,9 m2
G.O. Externe bergruimte 6,3 m2
Bruto Inhoud woning 136,48 m3

Locatie

View on Google Maps

Vestiging