Jan van Zutphenstraat 165 | Amsterdam

€ 275.000,- k.k.· (Verkocht)
verkocht

Details

Dit lichte en ruime appartement (ca. 76m²) beschikt over een ruime slaapkamer (2de slaapkamer makkelijk te creëren), een eigen parkeerplaats, een fraaie gietvloer, luxe keuken, moderne badkamer en een brede woonkamer van bijna 6 meter welke voorzien is van een volledig glazen gevel met een schuifpui naar het zonnige balkon. Doordat vrijwel de gehele gevel bestaat uit glas (ramen van plafond tot aan de vloer) is de lichtinval opmerkelijk goed. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht op het park “Jan van Zutphenplantsoen.

De woning is gelegen op de 8ste verdieping van appartementencomplex met 2 liften “Aquamarijn” (opgeleverd april 2009), winnaar van de Amsterdamse Architectuur Prijs 2010.

Eén van de dingen die het gebouw zo bijzonder maakt is de ligging aan het waterpark van het Jan van Zutphenplantsoen. Het complex staat aan de achterzijde met “de voeten” in het water. Aan de voorzijde is het complex over de straat heen gebouwd.

De omgeving, aan de rand van Osdorp en Nieuw Sloten, heeft vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden die zorgen dat het een populaire woonbestemming is. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig.

Voor uw boodschappen kunt u terecht bij Albert Heijn of het winkelcentrum De Dukaat. Hier treft u vele winkels aan waaronder een Jumbo supermarkt met slijterij, bakker, slager, fietsenwinkel, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum met apotheek.

Op korte loopafstand treft u de tramhalte voor lijn 1 aan, welke u in ca. 20 minuten naar het hartje Centrum brengt. Recreëren kunt u aan de rand van het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A4, A5 en ringweg A10 zijn het luchthaven Schiphol, maar ook Haarlem, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Via de garage met privé-plek of via de prachtige entree op de begane grond is het heerlijk thuis komen.

Kortom, ruimte, luxe, sfeer en comfort, het is er allemaal!

Indeling:
Keurige centrale entree, bellentableau, brievenbussen, 2 liften en trappenhuis.

Op de achtste verdieping bevindt zich:
De entree; hal; separaat toilet met fonteintje; royale lichte woonkamer voorzien van een fraaie gietvloer en grote ramen over de breedte met toegang tot het zonnige balkon (9m²); moderne open keuken met composiet werkblad en diverse Siemens inbouwapparatuur (o.a. oven, magnetron, inbouw koffiemachine, koelkast, vrieskast, vaatwasser en een inductie kookplaat); bijkeuken met bergruimte, de cv opstelling en wasmachine/droger aansluiting; ruime slaapkamer aan de voorzijde; mogelijkheid voor de 2de slaapkamer; moderne badkamer met een inloopdouche, designwastafel. Door de glazen constructie is er vrij zicht op het park.

Tenslotte beschikt dit appartement nog over een privé berging (box) en een eigen parkeerplaats in de garage onderbouw. Tevens zijn er meerdere gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Gasten kunnen gratis op de openbare weg parkeren, in dit gedeelte van Amsterdam is parkeren nog vrij.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Het appartementencomplex is gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de gemeente Amsterdam. Op het recht van erfpacht zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
• Voortdurend recht van erfpacht;
• Algemene bepalingen van de gemeente Amsterdam uit 2000
• Tijdvak : 16 maart 2007 tot en met 15 maart 2057
• De erfpachtcanon bedraagt thans € 1.487,34 per jaar

“Vereniging van Eigenaars van het gebouw “Aquamarijn” aan de Jan van Zutphenstraat te Amsterdam”, bestaat uit 88 woonappartementen met bergingen en 88 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Het is een actieve VvE met een huishoudelijk reglement, een meerjarig onderhoudsplan en de administratie wordt in beheer gedaan door MVGM vve management.
De servicekosten bestaan o.a. uit: opstalverzekering, onderhoud, schoonmaak van het gebouw en reserveringen voor toekomstig onderhoud.
De maandelijks servicekosten bedragen:
• € 105,81 voor de woning
• € 35,66 voor de parkeerplaats
Totaal per maand: € 141,47

Bijzonderheden:
• Fraaie gietvloer, luxe keuken en moderne badkamer;
• Mogelijkheid tot het creëren van 2 ruime slaapkamers;
• Vloerverwarming;
• Zonnig balkon;
• Gezonde en actieve VvE;
• Appartementen complex uit 2009.
• Geheel voorzien van HR-beglazing (volledig geïsoleerd);
• De woning is voorzien van mechanische ventilatie en stadsverwarming;
• Door de gehele woning ligt vloerverwarming.
• Berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw.

De eigen parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw, uitsluitend toegankelijk voor bewoners. Woning en parkeerplaats worden enkel tezamen verkocht (losse verkoop niet mogelijk)

Meetrapport NEN2580
G.O. Wonen: 75,8m²
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 9,4m²
G.O. Externe bergruimte: circa 6 m²
Bruto Inhoud woning: 243,86 m3

Locatie

View on Google Maps

Vestiging