Jan Springerhof | Amsterdam

€ 295.000,- k.k.· (Verkocht)

Jan Springerhof | Amsterdam

€ 295.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Eengezinswoning | Nieuw West | ca. 108m2 | 4 slaapkamers | Heerlijke voor en achtertuin van ca. 63m2 | Geuzenveld |

In het sterk opkomende Nieuw West, aan de rustige Jan Springerhof bieden wij aan deze ruime hoekwoning (ca. 108m²) met 4 slaapkamers en een zonnige voor (15m²) en achtertuin (ca 48m2).

De woning is gelegen aan een hofje met vrij parkeren in een kindvriendelijke woonwijk en een zeer groene omgeving. Zo zijn de tuinen van Nieuw-West en de Sloterplas op loopafstand bereikbaar.

Nabij het Lambertus Zijlplein met enkele kleine winkels en 2 supermarkten. Iets verderop gelegen is het vernieuwde Plein 40-45 en het Osdorpplein waar een nog uitgebreidere keus aan winkels aanwezig is.

De openbaar vervoersvoorzieningen zijn uitstekend te noemen met Sloterdijk op enkele kilometers van de woning verwijderd en diverse buslijnen en de eindhalte van tramlijn 13 naar het hart van Amsterdam op loopafstand.

Via de Haarlemmerweg worden de snelwegen A4, A5, A9 en A10 snel bereikt en is men ook zo bij luchthaven Schiphol.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.