Jan den Haenstraat 6 C | Amsterdam

€ 415.000· (Verkocht)

Jan den Haenstraat 6 C | Amsterdam

€ 415.000· (Verkocht)

Details

Geheel gerenoveerd appartement welke slim is ingedeeld en voorzien van een ruime slaapkamer, een heerlijk balkon, lichte living met fraai uitzicht over de Rijpgracht en moderne keuken en badkamer. De woning is gelegen in een geliefde en rustige brede straat in het prestigieuze vernieuwbouw project BLOOM, opgeleverd in 2018 en bestaat uit 283 woningen, 9 bedrijfsruimten en een gemeenschappelijke fietsenberging.

De woning is casco gekocht en door verkoper op zeer fraaie wijze afgebouwd. Het is de perfecte combinatie van een oud huis met karakter, maar de voordelen van vernieuwbouw.

De woning lig aan de zonnige kant van De Rijpgracht, op de hoek met de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust midden in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand, maar ook het Hugo de Grootplein, de Jordaan en de Hallen, ideaal voor ontspanning, recreatie en gezelligheid zijn op korte afstand.

Het Foodcenter wordt komende jaren volledig vernieuwd met nieuwbouwwoningen en horeca. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jan van Galenstraat.

De binnenstad van Amsterdam is op 10 minuten fietsafstand en het OV is in de directe omgeving (tram- en bushaltes). Ook Station Sloterdijk is in 10 minuten op de fiets te bereiken. Binnen een paar minuten bent u op de A10 (s105). Er is op dit moment geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning.

Indeling:
Gesloten entree, trap naar de tweede verdieping waar zich bevinden:

Entree; hal met toegang tot de ruime slaapkamer aan de achterzijde voorzien van toegang tot het balkon; sfeervolle lichte woonkamer voorzien van een fraaie eiken lamel parket vloer en uitzicht over de Rijpgracht; de moderne open keuken voorzien van keramieken werkblad en diverse Bosch Accent line inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, koel en vrieskast, combi oven/magnetron en een inductie kookplaat) en toegang tot het heerlijke balkon; bijkeuken/berging met wasmachine aansluiting en cv uit 2018; modern betegelde badkamer welke is voorzien van een designwastafel en inloop douche en hangtoilet.

Prive berging welke in de onderbouw is gelegen.

In het appartementencomplex is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging voor leden van de VvE aanwezig. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

De VvE is genaamd Bloom IV De Rijpgracht en wordt professioneel beheerd door Ymere. De maandelijkse bijdrage is €79,33 en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Bijzonderheden:
• Canon is vooruitbetaald tot 01-05-2067;
• Gunstige overstapvoorwaarden voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht zijn in 2019 aangevraagd;
• Anti-speculatiebeding tot 3 juni 2022 van toepassing, Woning is daarom uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
• In 2018 zijn het appartement en het complex geheel vernieuwbouwd;
– Zeer smaakvol appartement, zo te betrekken
• Gezellig balkon;
• Door de gehele woning ligt een fraaie eiken lamel parket vloer;
• Dubbel glas;
• HR Combiketel (2018);
• Moderne badkamer en keuken;
• Oplevering in overleg;
• Bouwjaar ca. 1935;
• Energielabel A;
• Parkeergelegenheid voor de deur middels vergunningstelsel.

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 71,40 m2
G.O. Wonen 64,90 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 3,20 m2
G.O. Externe bergruimte 1,60 m2
Bruto Inhoud woning 203,49 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden welke de koopakte opmaakt conform Ringmodel Amsterdam.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag is Apollo Makelaardij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.