Iepenweg 23 D | Amsterdam

€ 295.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Iepenweg 23 D | Amsterdam

€ 295.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Details

Licht en goed onderhouden appartement van circa 38 m² met zonnig balkon gelegen op de eerste verdieping.

Het appartement is gunstig ingedeeld, goed onderhouden en voorzien van een afgesloten slaapkamer, lichte woonkamer en moderne keuken en is gelegen in één van de leukste en meest bruisende plekken van de stad, Amsterdam Oost. Mede te danken aan alle nieuwe horeca ontwikkelingen en de vele nieuwe winkels en boetiekjes. Dichtbij de woning vindt je veel leuke restaurants en terrassen rond het Oosterpark zoals De Biertuin, Loetje en Bukowski, maar vergeet ook de culinaire hoogstandjes rond het Beukenplein niet.

Boodschappen kan je doen bij de populaire buurtwinkeltjes of uiteraard op de Dappermarkt, maar ook het winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat (met o.a. Albert Heijn, H&M en een Hema) zijn op korte loopafstand.

Het prachtige park Frankendael ligt op loopafstand, met iedere laatste zondag van de maand de pure markt. Maar je kan ook terecht in het nabij gelegen Flevopark of het Oosterpark.

Het centrum van Amsterdam ligt zeer dichtbij terwijl je ook zo de stad uit bent voor mooie (fiets)tochten richting de Amstel.

Het appartement ligt op een uitstekende locatie voor openbaar vervoer: treinstation Muiderpoort en Amstel, metrohalte Wibautstraat en meerdere tramlijnen 1, 3, 7, 14 en 19. Met de auto is de ringweg A10 gemakkelijk te bereiken via de Wibautstraat of Linneaustraat en S112.

Kortom, hier woon je op een geweldige plek in een dynamische omgeving!

Indeling:
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis naar de eerste verdieping waar zich bevinden:

hal; de lichte woonkamer met zonnig balkon; open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. koel/vriescombinatie, magnetron, oven, vaatwasser en een gaskookplaat); afgesloten slaapgedeelte met vaste kast; badkamer welke is voorzien van een douche, wasmachine aansluiting, wastafel en toilet.

Aan de achterzijde beschikt het appartement over een prachtige binnentuin die alleen beschikbaar is voor de bewoners van daar omliggende appartementen. Een heerlijk rustige plek om lekker tot rust te komen, een rondje te wandelen en is er plek om je eigen groente te verbouwen in één van de aangelegde moestuinen.

Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Super appartement van circa 38 m²;
• Zonnig balkon;
• Houten kozijnen met dubbele beglazing;
• Complex uit 1983;
• Moderne keuken en badkamer;
• Gezamenlijke berging in de onderbouw;
• Fraaie vloer;
• CV combi 2006;
• Servicekosten per maand circa € 85,70;
• Meerjarenonderhoudsplan en Huishoudelijk reglement aanwezig;
• Erfpacht afgekocht tot en met 31-10-2033
• Er is in 2019 een overstap aanvraag gunstige afkoop eeuwigdurende erfpacht gedaan door verkoper (gunstige afkoop van ca. € 7.163,- of vastzetten van € 259,84 per jaar vanaf 31-10-2033);
• Energielabel C.

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 42,20 m2
G.O. Wonen 37,80 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,20m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 1,90 m2
Bruto Inhoud woning 119,00 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden welke de koopakte opmaakt conform Ringmodel Amsterdam.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.