Faas Wilkesstraat 243 | Amsterdam

€ 595.000,- k.k.· (Verkocht)

Faas Wilkesstraat 243 | Amsterdam

€ 595.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Deze aanmelding betreft Bouwnummer 107 welke in januari 2021 wordt opgeleverd, we zoeken dus een eerste bewoner. De vraagprijs is exclusief de parkeerplaats a € 45.000,- k.k.

Het complex / het appartement wordt opgeleverd in Q1 2020. Omdat het complex nu nog in aanbouw is kunnen er geen bezichtigingen plaatsvinden en kunnen we nog geen uitsluitsel geven over een definitieve opleveringsdatum. We schatten in dat er begin januari 2021 geleverd kan worden.

Het betreft een heerlijk hoekappartement welke slim is ingedeeld en vrij uitzicht heeft aan de voorzijde, vanwege de ramen aan drie zijden is er volop licht en zelfs enig zicht op het water. De woning wordt opgeleverd voorzien van behangklare muren, een moderne betegelde badkamer en toilet en een luxe keuken.

Indien gewenst kan de woning zonder keuken worden opgeleverd.

Ontspannen wonen op een stadseiland binnen de ring, maar buiten de drukte. Een plek waar de geur van het IJ-water je verwelkomt en de rust je omarmt. Spreekt dit je aan? Kom dan wonen in La Terrazza! Een schitterend nieuw appartementencomplex. Speels en eigenwijs. 122 koopappartementen, verdeeld over drie woonblokken. Met twee fijne groene binnenplaatsen, uitstekende balkons en heerlijke terrazza’s. Alles voor een zonnig leven op Zeeburgereiland!

Wat opvalt is de eenduidige uitstraling, maar mét een grote afwisseling in lagen en hoogten. Denk aan verspringende verdiepingen en balkons die eigenwijs uitsteken.

Op de begane grond van de woonblokken komen commerciële ruimtes die nog hun invulling gaan krijgen. Met uitzicht op het park en gericht op de zonzijde is dit in ieder geval een rustgevende locatie. Parkeren gebeurt uit het zicht, in de ondergrondse parkeergarage.

Tussen de woonblokken van La Terrazza liggen groene hofjes waar kinderen op hun gemak kunnen spelen. De hoge glazen entrees geven een idyllisch doorkijkje naar deze binnenhofjes. Dat is uitnodigend thuiskomen.

Met het ontwerp van La Terrazza hadden de architecten slechts één doel voor ogen: een gebouw ontwerpen dat even luxe als gevarieerd is.

De jonge wijk Zeeburgereiland ligt binnen de ring in de Sportheldenbuurt. Het is een groene, moderne wijk met zelfs een nieuw ‘Urban Sport Zone’ naast het complex. Ook sportvelden zijn in de buurt te vinden.

Hoe fijn is het om zo rustig te wonen, maar toch op fietsafstand van Amsterdam centrum te zitten?

Zeeburgereiland is nog volop in ontwikkeling en er komen steeds meer voorzieningen bij. La Terrazza is een van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de Sportheldenbuurt, hierdoor is er al alles wat je nodig hebt in de buurt: scholen en kinderopvang (in Zeeburgereiland, Ijburg maar bijvoorbeeld ook in Noord), supermarkten en fijne restaurants, zoals Bij Storm en Haddock. En daar komen straks nog veel meer leuke hotspots bij! Om over het mooiste park nog maar te zwijgen: het Diemerpark. Ruig en wild.

Ook uitvalswegen en openbaarvervoers voorzieningen liggen op loopafstand van het appartement. In La Terrazza woon je echt buiten, maar nergens ver vandaan. Met de auto draai je zo de snelweg op en de fiets of tram brengt je binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Omdat het pand nog in aanbouw is moet de VvE nog opgericht worden. De hoogte van de servicekosten voor het appartement zal € 192,87 per maand zijn en voor de parkeerplaats € 35,45.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De vaste canon (voor 10 jaar) bedraagt € 2.944,- per jaar. Het huidige tijdvak loopt van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2068. Een aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht is in 2019 ingediend zodat er eventueel, onder de gunstige voorwaarden, overgestapt kan worden.

INDELING
Keurige centrale entree, bellentableau, brievenbussen, liften en trappenhuis.

Op de derde verdieping bevindt zich:
Ruime hal; berging met wasmachine aansluiting; separaat betegeld toilet; meterkast; lichte woonkamer met veel ramen en toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten, open keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, vriezer, koelkast en oven; 3 ruime slaapkamers; betegelde badkamer voorzien van moderne betegeling, toilet, bidet, dubbele wastafel, ligbad, douche en design radiator.

De privé parkeerplaats (vraagprijs € 45.000,- k.k.) is in de onderbouw gelegen evenals de berging.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

BIJZONDERHEDEN:
• Vrij uitzicht;
• Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper.
• Nog op te leveren appartement.
• Woonoppervlakte: ca. 112 m2.
• Afwerkingsniveau: inclusief badkamer, luxe keuken, sausklare plafonds en behangklare wanden (eventueel ook zonder keuken op te leveren).
• Externe berging van ca. 6 m2
• Overdracht in januari / februari 2021 mogelijk;
• Buitenruimte van ca. 12m2;
• Koper wordt eerste gebruiker;
• Stadsverwarming;
• Gelegen op de derde verdieping;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing (volledig geïsoleerd).
• Aansluitingen voor zonwering en kindveilige elektra aanwezig.

Enthousiast geworden? Vraag het informatiepakket op met alle informatie en oplever niveau.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.