Dirk Vreekenstraat 29 incl. parkeerplaats

· (Verkocht)
Verkocht

Dirk Vreekenstraat 29 incl. parkeerplaats

· (Verkocht)
Verkocht

Details

CIRCA 95 M²| 3 SLAAPKAMERS| EIGEN PARKEERPLAATS |GELEGEN AAN DE FRAAIE BINNENTUIN EN AAN DE ZONNIGE WESTKANT | GEBOUW “BATAVIA” | OOSTELIJK HAVENGEBIED |

Vraagprijs appartement € 350.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerplaats € 35.000,- k.k.

Dit lichte en ruime appartement (ca. 95m²) beschikt over 3 ruime slaapkamers, een eigen parkeerplaats, een fraaie vloer, luxe keuken, moderne badkamer en een brede woonkamer van ruim 5 meter welke voorzien is van een volledig glazen gevel die over de gehele breedte is te openen (voorheen inpandig terras) op het westen.

De woning is gelegen op tweede en derde verdieping van een net appartementencomplex met lift “Batavia” (1999) in het Oostelijk Havengebied. Vanuit de woonkamers is er vrij zicht op de binnentuin en de Nieuwe Vaart. De binnentuin heeft een gemeenschappelijk dakterras waaronder de parkeergarage ligt.

Het Oostelijk Havengebied is een unieke woonwijk nabij KNSM- en Java-eiland in een waterrijke omgeving met een stedelijk karakter. De wijk is kindvriendelijk en met veel groen ingericht.

Alle denkbare voorzieningen zoals winkelcentrum Brazilië, scholen, kinderopvang, zijn binnen handbereik.

In het havengebied zijn er tevens diverse uitgaansgelegenheden, zoals The Harbour Club, Panama, Happyhappyjoyjoy, Gare de L’est, Studio-K, Pompstation, Restaurant Fifteen (Jamie Olivier) en het nieuwe Muziekgebouw. Ook de populaire Javastraat ligt op loopafstand.

Op loopafstand tref je iedere woensdag de biologische markt aan de C. van Eesterenlaan.

U fietst binnen 10 minuten naar het Centraal Station of de binnenstad. Met tramlijnen 26 of 10 is dit slechts 5 minuten. Ook bent u met de auto via de Piet Heintunnel binnen een paar minuten op de ringweg A10.

Indeling:
Keurige centrale entree, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Op de tweede verdieping bevindt zich:
De entree; hal met vaste trap naar de derde verdieping; eerste slaapkamer aan de voorzijde.

Derde verdieping:
Overloop; separaat toilet met fonteintje; royale lichte woonkamer voorzien van een fraaie vloer en grote harmonica ramen over de breedte (veranderd je woonkamer in een zonnig balkon op het westen); moderne open keuken met composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur (o.a. oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en een inductie kookplaat); 2 royale slaapkamers aan de voorzijde; moderne badkamer met een inloopdouche, designwastafel en wasmachine/droger aansluiting.

Tenslotte beschikt dit appartement nog over een prive berging (box) in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de garage welke is gelegen onder het gemeenschappelijke dakterras annex binnentuin. Tevens zijn er meerdere gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars (VvE) “BATAVIA” is een actieve VvE met een huishoudelijk reglement, een meerjarig onderhoudsplan en de administratie wordt in beheer gedaan door De Nieuwe Wereld.
De servicekosten bedragen €159,35 euro per maand voor het appartement en €24,42 voor de parkeerplaats. De servicekosten bestaan o.a. uit: opstalverzekering, onderhoud, schoonmaak van het gebouw en reserveringen voor toekomstig onderhoud.

Bijzonderheden:
• Fraaie vloer, luxe keuken en moderne badkamer;
• Unieke “cabrio” woonkamer, door de grote harmonica ramen verander je de woonkamer in een zonnig balkon op het westen! (middag- en avondzon!)
• Gezonde en actieve VvE.
• Erfpacht welke is afgekocht tot maart 2049;
• Appartementen complex uit 1999.
• Geheel voorzien van HR-beglazing (volledig geïsoleerd);
• De woning is voorzien van mechanische ventilatie en stadsverwarming;
• Berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw.

De eigen parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw, uitsluitend toegankelijk voor bewoners. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats.
Woning en parkeerplaats worden enkel tezamen verkocht (losse verkoop niet mogelijk)

Meetrapport NEN2580
wonen: 95,3m²
Overige inpandige ruimte: 0,3 m²
Inhoud woning:302,55m3
Externe bergruimte: 4,7m²

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Gaat u een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat u zeker bent van uw..

Contact

Message has been sent successfully.