Cornelis van Rijplantsoen 93 | Amsterdam

€ 360.000,- k.k.· (Verkocht)

Cornelis van Rijplantsoen 93 | Amsterdam

€ 360.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Dit lichte en ruime appartement (ca. 92m²) beschikt over 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot uitbreiding naar een 3de slaapkamer), een eigen parkeerplaats, een fraaie vloer, moderne badkamer en een royale lichte woonkamer met open keuken en toegang naar het zonnige balkon met vrij uitzicht aan de waterkant.

Het appartement is gelegen op de achtste verdieping van een net appartementencomplex “Moerascypres” gebouwd in 1995, gelegen aan de Burgemeester van Tienhovengracht in een zeer groene parkachtige omgeving.

Het complex ligt op 2 minuten lopen van het uiterst gezellige, overdekte winkelcentrum Plein ’40-’45 met o.a. diverse supermarkten en een zeer levendige dagmarkt, die 5 dagen per week open is.

In de nabijheid zijn er diverse recreatiemogelijkheden (Gerbrandypark, Sloterplas), medische voorzieningen, scholen, een fraaie bibliotheek, een actief buurtcentrum en sportclubs, alsmede het landelijk vermaarde Sloterparkbad. Ook kunt u genieten van de vele restaurants in de directe omgeving.

De verbindingen zijn optimaal. Zowel per openbaar vervoer (Station Sloterdijk, metro en diverse tram en bushaltes) alsmede per auto door de strategisch ligging ten opzichte van de uitvalswegen (ring A-10, A-5 en de Haarlemmerweg). De buslijn Westtangent (een snelle verbindingslijn naar Schiphol) is in aanleg.

Via de privé parkeerplek en de nette entree is het heerlijk thuis komen.

Kortom, ruimte, sfeer en comfort, het is er allemaal!

Indeling:
Keurige centrale entree, bellentableau, brievenbussen, 2 liften en trappenhuis.
De liften komen uit op een inpandige hal, waaraan 5 woningen zijn gelegen.

Op de achtste verdieping bevindt zich:
De entree; hal; separaat toilet met fonteintje (2014); royale lichte woonkamer voorzien van een fraaie pvc laminaat vloer en toegang naar het zonnige terras (Z); een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie uit 2020, vaatwasser en een 4 pits gaskookplaat); bijkeuken/bergruimte met wasmachine/droger aansluiting; ruime ‘hoofd’ slaapkamer met vaste kast en toegang naar het balkon; tweede ruime slaapkamer tevens aan de voorzijde; moderne badkamer (2014) met een inloopdouche, designwastafel meubel; tweede bergkast en meterkast toegankelijk via de hal.

Tenslotte beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats op het privé parkeerterrein van het complex en een berging in de onderbouw.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Eigen berging in onderbouw en op de verdieping;
• Eigen parkeerplek op het terrein met eigen nummer;
• Royale lichte woonkamer met mooi en vrij uitzicht over het water (beide kanten!);
• Ruim zonnig balkon op het Zuiden;
• VR-ketel uit 2014;
• Actieve en professioneel beheerde VvE, bijdrage € 138,32 per maand (appartement, berging en parkeerplaats);
• Energielabel C;
• Mechanische ventilatie;
• 2 liften aanwezig;
• Appartementen complex uit 1995.
• Woonoppervlakte 91,8 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
• Gelegen op de achtste etage;
• Afgekochte erfpacht tot 1 januari 2044;
• Gunstige overstapvoorwaarden voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht zijn in 2019 gereserveerd*;
• Fraaie pvc vloer en moderne badkamer (2014);
• Geheel voorzien van dubbel glas met houten kozijnen;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. winkels en openbaar vervoer (beide op loop-/fietsafstand) en nabij uitvalswegen;
• Oplevering in overleg.

*De aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht is in 2019 aangevraagd bij de gemeente. Hierdoor zijn de gunstige overstaptarieven gereserveerd.

De hierna genoemde bedragen komen voort uit de pip-oriëntatie welke de gemeente aan de huidige eigenaren heeft toegestuurd en deze zijn slechts ter indicatie:
• Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 1 januari 2044: € 120,40 per jaar (excl. indexering en notariskosten);
• Eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 1 januari 2044 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 2.595,– direct (excl. notariskosten).

Meetrapport NEN2580:
Bruto vloeroppervlak woning 100,40 m2
G.O. Wonen: 91,80 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,50 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 7,70m2
G.O. Externe bergruimte: 3,80 m2
Bruto Inhoud woning: 276,10 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden welke de koopakte opmaakt conform Ringmodel Amsterdam.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.