Burgemeester Tellegenstraat 7 I | Amsterdam

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Burgemeester Tellegenstraat 7 I | Amsterdam

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Details

Ruim, licht en sfeervol 3 kamer appartement van circa 52 m² met balkon gelegen op de de eerste verdieping. Het appartement is goed ingedeeld en voorzien van 2 slaapkamers, royale zonnige woonkamer, moderne badkamer en keuken met tevens toegang tot het balkon.

Verder beschikt de woning nog over een aparte ruime bergkamer met elektra en raam (!) op de derde verdieping (ca. 13 m2).

De woning is gelegen op een prachtige locatie, midden in de Amsterdamse Schoolbuurt de Nieuwe Pijp (de zogenaamde P.L. Takbuurt) in de buurt van tal van eetgelegenheden, café’s en winkels.

Het complex is in 1928 gebouwd met een opvallende stedenbouwkundige en typologische eenheid met bijzondere sculpturale hoekoplossingen en is gekozen tot hét woningbouwproject van de twintigste eeuw.

Het appartement zelf is op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Amstel. Om de hoek is van de Van Woustraat alwaar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen bij o.a. de Albert Heijn, Marqt en de Landmarkt. Voor een grote diversiteit aan cafés en restaurants kunt u terecht bij het Van der Helstplein, het Cornelis Troostplein of uiteraard het Gerard Douplein.

Daarnaast is het een zeer kindvriendelijke buurt met diverse basisscholen, crèches en speelpleinen in de nabije omgeving.

De woning is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er bevinden zich diverse tramhaltes op de van Woustraat en de Ceintuurbaan. Middels de S110 bent u met de auto binnen enkele minuten op de A2 en de Ringweg A10.

Kortom wonen op een geweldige plek in een dynamische omgeving.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is genaamd “Vereniging van Eigenaars Burgermeester Tellegenstraat eo te Amsterdam”, De administratie wordt gevoerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 152,92 per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan vastgesteld hierin staat o.a. dat dit jaar de gevels opnieuw zullen worden geschilderd en gevoegd.

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de eerste verdieping waar zich bevinden: de royale lichte woonkamer; de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. koel/vriescombinatie, combimagnetron/oven en een 4-pits gaskookplaat); eerste slaapkamer voorzien van wasmachine aansluiting; modern betegelde badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet; lichte en zeer ruime master bedroom met toegang tot het balkon.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
• Moderne keuken en badkamer;
• Gelegen op een fantastische locatie midden in De Pijp;
• 2 slaapkamers;
• Extra breed trappenhuis;
• Balkon;
• Energielabel C:
• Erfpacht afgekocht t/m 31 maart 2063;
• Volledig dubbel glas en houten kozijnen.
• Gesplitst in appartementsrechten in 2013;
• Rijksmonument;
• CV installatie uit 2010;
• Aparte ruime berging gelegen op de derde verdieping;
• Bouwjaar ca. 1928.

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 58,1 m2
G.O. Wonen 51,8 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 3,7 m2
G.O. Externe bergruimte 13,00 m2
Bruto Inhoud woning 164,42 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, beide op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.