Burgemeester Cramergracht 115 | Amsterdam

€ 275.000,- k.k.· (Verkocht)

Burgemeester Cramergracht 115 | Amsterdam

€ 275.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

RUIM EN GOED INGEDEELD 3/4 KAMERAPPARTEMENT VAN CA. 74M2 AAN DE BURGEMEESTER CRAMERGRACHT IN AMSTERDAM NIEUW WEST

Dit is de ideale woning voor een starter of stel! Betaalbaar wonen op fietsafstand van het hip and happening West en het Leidseplein. De woning is praktisch ingedeeld en kan eenvoudig weer worden teruggebracht tot een 4-kamer woning.

De noordzijde van de Sloterplas wordt gewaardeerd door de aanwezigheid van veel voorzieningen, waaronder op 5 minuten loopafstand een groot stadstrand, het Sloterparkbad (inclusief Olympisch zwembad) en jachthaven met verschillende watersportmogelijkheden. Het nabij gelegen Sloterpark is een bruisend onderdeel van de buurt onder meer door de verschillende jaarlijks terugkerende festivals en de vele sportevenementen die gebruik maken van de Sloterplas met zijn beroemde hardlooprondje.

Benodigde voorzieningen zoals supermarkten zijn aanwezig bij het nabij gelegen Plein ‘40-’45 en winkelstraat Jan Evertsenstraat en Mercatorplein. Het ziekenhuis OLVG-West ligt op 10 minuten loopafstand. Gratis parkeren voor de deur middels een blauwe zone waarvoor per adres maximaal 2 ontheffingen kunnen worden aangevraagd. De A10 is snel te bereiken met Schiphol op ongeveer 12 minuten rijafstand. Om de hoek stopt tram 13 met als eindpunt het Centraal Station. De metrohalte Jan van Galenstraat ligt op 10 minuten loopafstand.

Indeling:
Besloten entree; met intercomsysteem, een trap en een tweetal liften. Berging in de onderbouw. Via de galerij is het appartement te bereiken.

Entree, hal, lichte woonkamer met deur naar het balkon, ruime dichte open keuken. Verder zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 met een deur naar het balkon. De badkamer heeft een ligbad en een wastafelmeubel.

Servicekosten
De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 172,- inclusief voorschot stookkosten. Hier is o.a. inbegrepen: huismeester, uitgebreide opstalverzekering, schoonmaak gezamenlijke ruimtes, gebruik elektra in trappenhuis en een reservering voor onderhoud van het complex en liften.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1957;
• Op loopafstand van openbaar vervoer, groen en uitvalswegen;
• Woonoppervlakte 74 m2;
• Balkon;
• Erfpachtcanon; de halfjaarlijkse canon staat vast tot 15 juni 2031;
• VvE is gezond en actief. Professioneel beheerd door Newomij VvE beheer;
• 2 slaapkamers / 3de slaapkamer mogelijk;
• Berging in de onderbouw;
• Lift;
• Blokverwarming;
• Servicekosten € 172,- per maand incl. stookkosten;
• Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.