Amstelveenseweg 1094 | Amsterdam

· Ook verkopen ? We horen het graag. (Verkocht)

Amstelveenseweg 1094 | Amsterdam

· Ook verkopen ? We horen het graag. (Verkocht)

Details

Aan de rand van het Amsterdamse Bos bieden wij dit jaren 30 familiehuis met heerlijke achtertuin op het westen aan. Het pand, bestaande uit vier verdiepingen, beschikt over 6 slaapkamers, bijzonder veel bergruimte, is gelegen op eigen grond en dient gemoderniseerd te worden. U kunt geheel uw eigen droomhuis creëren en wellicht nog extra meters toevoegen d.m.v. dakkapellen en/of uitbouw.

Vanuit de woning kijkt u prachtig uit op het historisch spoorlijntje en het Amsterdamse Bos met haar vele natuur, hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omgeving. Hier bevinden zich onder andere sportfaciliteiten, een jachthaven, speelweiden, een openluchttheater, vijvers, maneges, de Bosbaan, een geitenboerderij, het Wagener stadion en diverse horecagelegenheden. De Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn tevens op loopafstand gelegen.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het Amsterdam UMC, locatie VUmc in de buurt gelegen.

Zowel het centrum van Amsterdam, als het centrum van Amstelveen zijn op fietsafstand gelegen. De Zuidas, winkelcentrum Groot-Gelderlandplein maar ook voldoende winkels op de Amstelveense – en Amsterdamseweg. De bloemenstal en de viskraam liggen enkele meters van de voordeur en het grote winkelcentrum Het Stadhart ligt een paar 100 meter verderop.

Het huis is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (o.a. sneltram, treinstation Zuid-WTC en RAI) als met de auto (afslag S108 van de ringweg A-10, en afslag 5 van A9). De auto parkeert u direct voor de deur, met altijd voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal; lichte ruime woonkamer met ensuite de eetkamer en toegang via het balkon naar de heerlijke ruime tuin (ca. 57m2); separaat toilet met fonteintje; keuken met tevens toegang via het balkon naar de tuin.

Souterrain:
Berging aan de voorzijde met wastafel, ruimte met septic tank welke verwijderd of gesaneerd dient te worden; bergruimte met wasmachine aansluiting en cv opstelling (2014); 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde.

Eerste verdieping:
Overloop; royale slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en toegang naar de badkamer met toilet, douche en wastafel; twee slaapkamer aan de achterzijde met met beide toegang tot het zonnige balkon.

Tweede verdieping:
Hal; ruime zolderkamer met dakraam, bergruimte in knieschotten en tweede cv opstelling (2017).

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Mocht dit wenselijk zijn, is het pand eenvoudig uit te breiden qua oppervlakte door uitbouw aan de achterkant, het plaatsen van een grote dakkapel en uitbouw balkons (Te zien bij buurpanden), maar is uiteraard op eigen onderzoek en risico.

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdoms, lood- en asbest clausule. as is where is clausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag is Apollo Makelaardij telefonisch bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.