Amaliastraat 14 2 | Amsterdam

€ 400.000,-· (Verkocht)

Amaliastraat 14 2 | Amsterdam

€ 400.000,-· (Verkocht)

Details

ZONNIG BALKON | 2 slaapkamers | 59m2 | Frederik Hendrikbuurt |

Waanzinnig, licht appartement met ruim balkon, gelegen op de tweede verdieping in een van de meest geliefde buurten van Amsterdam.

De woning is gunstig ingedeeld, goed onderhouden en voorzien van 2 ruime slaapkamers, lichte woonkamer, badkamer, keuken en breed balkon.

De woning ligt op de grens van de Frederik Hendrikbuurt en de Jordaan, waardoor u hier ruim en comfortabel woont met groen uitzicht op het Frederik Hendrikplantsoen. Hier heeft u letterlijk alles binnen handbereik: in een paar minuten loopt u naar het Westerpark en de Jordaan, waar u allerlei prettige restaurants, terrassen, winkels en een bioscoop vindt.

Uw boodschappen doet u op de Frederik Hendrikstraat of op de biologische (Noorder-) markt. Ook sportievelingen hoeven zich hier geen moment te vervelen met een sportschool en het Marnix zwembad op steenworp afstand. Een rondje hardlopen doe je natuurlijk in het Westerpark!

Ook met de auto is de ligging gunstig; binnen een paar minuten zit u op de ring A-10 en het openbaar vervoer is hier uitstekend geregeld. Er stoppen diverse trams en bussen om de hoek en in 10 minuten fietst u naar het Centraal Station.

Kortom, hier woon je op een geweldige plek in een dynamische omgeving!

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar zich bevinden: de hal; de lichte woonkamer met toegang naar het balkon over de volledige breedte; de keuken voorzien van diverse apparatuur met o.a. oven, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, rvs afzuigkap, oven en toegang tot het balkon; beide ruime slaapkamers aan de voorzijde gelegen; badkamer welke is voorzien van een wastafel, toilet en douche.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Amaliastraat 14 te Amsterdam. De VvE wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 59,50 per maand. Het betreft een gezonde en actieve VvE met een meerjaren onderhoudsplan en de VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
De woning staat op erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000 van toepassing zijn. De herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 21 juli 2029. Er wordt een jaarlijkse canon betaald. De huidige canon bedraagt € 52,91 per jaar.

Bijzonderheden:
• Een royaal balkon (ca. 7m2);
• Gunstige erfpachtcanon aanvraag gedaan voor 1 januari 2020;
• Dubbel glas;
• Cv uit 2011;
• Professioneel beheerde VvE;
• Servicekosten bedragen circa € 59,50 per maand;
• Bouwjaar ca. 1921.

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 65,70 m2
G.O. Wonen 58,80 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 6,70 m2
Bruto Inhoud woning 198,41 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden welke de koopakte opmaakt conform Ringmodel Amsterdam.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.