Albert Luthulistraat 9-B | Amsterdam

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Albert Luthulistraat 9-B | Amsterdam

· Verkoopprijs bij ons op te vragen (Verkocht)

Details

Licht en sfeervol appartement gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is gunstig ingedeeld en voorzien van een zeer lichte slaapkamer, ruime eet/woonkamer, badkamer, keuken en een zonnig royaal dakterras (12m2) met uitzicht op een mooie, rustige en groene binnentuin.

De Transvaalbuurt heeft in de afgelopen jaren een grote transformatie doorgemaakt en is nu een hip en gewild stukje van Oost. Zo zijn er inmiddels ontelbaar veel leuke eettentjes, gezellige cafés en hippe boetiekjes in de buurt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Pretoriusstraat, het Krugerplein en de Linnaeusstraat. Allemaal op loopafstand, net als de vele winkels op de Middenweg en bij het Winkelcentrum Oostpoort.

Het Oosterpark en het Park Frankendael bevinden zich beiden op loopafstand.

De bereikbaarheid is uitstekend. De Ring A-10 is binnen enkele minuten bereikbaar, de tramhaltes van o.a. tramlijn 3, 7 en 9, het metrostation van metro 51, 54 en 53 en het NS station Amstel bevinden zich op loopafstand en het NS station Muiderpoort is in de buurt. Het centrum van Amsterdam ligt op slechts 10 minuten fietsen met een fietsroute die door de mooiste buurten van Amsterdam loopt.

Kortom, hier woon je op een geweldige plek in een dynamische omgeving!

VvE & Erfpacht
Het complex is gesplitst in 2008 en bestaat uit ca. 140 appartementen aan de Albert Luthulistraat, De La Reijstraat en Schalk Burgerstraat. De VvE wordt professioneel beheerd door Yver VvE Beheer en de servicekosten zijn ca. € 81,00 per maand. Er is sprake van erfpacht en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 15 juli 2058.

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de eerste verdieping waar zich bevinden: de lichte woonkamer; de keuken voorzien van diverse apparatuur met o.a. een krachtige Smeg oven en gasfornuis en een rvs afzuigkap met toegang tot het zonnige dakterras van maar liefst 12 m2!; slaapkamer met ruime inloopkast; badkamer welke is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
• Een zonnig en royaal dakterras (ca. 12m2) op het zuidoosten;
• Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 juli 2058;
• Gedeeltelijk dubbel glas;
• Gesplitst in appartementsrechten in 2008;
• Cv uit 2008;
• Professioneel beheerde VvE;
• Servicekosten bedragen circa €81,00 per maand;
• Bouwjaar ca. 1923.
• Standaard clausules: Ouderdomsclausule

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 48,40 m2
G.O. Wonen 42,10 m2
G.O. Externe bergruimte 0,00 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,70 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 12,30 m2
Bruto Inhoud woning 135,04 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen! Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.