Dalkruidzoom 13 | Leiderdorp

€ 450.000,- k.k.· (Verkocht)

Dalkruidzoom 13 | Leiderdorp

€ 450.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Zoekt u een ruime gezinswoning op een leuke locatie in Leiderdorp voor u en uw gezin? Plan dan nu snel een bezichtiging in bij deze prachtige woning! Op goede locatie, centraal in de wijk Voorhof gelegen, 5-kamer gezinswoning met maar liefst 4 ruime slaapkamers, moderne badkamer en keuken en een fijne achtertuin gelegen op het zuidoosten. Dit zijn enkele kenmerken van deze fijne woning. Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid in de wijk. Aan de voorzijde van de woning een doodlopende straat met aan het begin speeltoestellen. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate aanwezig in de parkeervakken in de straat. Daarnaast heeft u nog een parkeerplaats voor de auto in uw eigen voortuin. Diverse scholen liggen op loopafstand. De woning is gunstig gelegen op loopafstand van winkelcentrum Winkelhof, sportpark de Bloemerd met div. sportaccommodaties en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Kortom: alle voorzieningen om zorgeloos te kunnen wonen zijn binnen handbereik. Met de fiets bereikt u het centrum van Leiden in ca. 15 minuten. Door de centrale ligging van Leiderdorp in de randstad en de afstand tot de verdiepte snelweg A4 is het ideaal om in Leiderdorp wonen en elders werken te combineren.

Indeling
Begane grond:
Voortuin met plek voor 1 auto. Aangebouwde berging tevens bereikbaar via de hal. Entree woning. Ruime ontvangsthal met meterkast (9 gr. + 2x ALS), moderne toiletruimte met hangend toilet, trap naar de 1e verdieping en toegangsdeur naar de stenen aangebouwde berging. Via deze hal bereikt u de ruime en lichte woonkamer voorzien van een laminaat vloer, een trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin gelegen op het zuidoosten. De moderne keuken in L-opstelling is beschikt over een koel/vriescombinatie, SMEG 6-pitgasfornuis met oven, afzuigkap en een vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop met trap naar 2e verdieping. Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers en een moderne badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Daarnaast de badkamer. Deze badkamer is v.v. een ligbad, inloopdouche, hangend toilet, dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator en beschikt tevens over elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en opstelplaats combiketel Remeha Avanta bouwjaar ca. 2010. Verder nog een ruime berging en een 4e slaapkamer v.v. vaste kasten en een Velux-raam. Op deze verdieping beschikt de woning aan de achterzijde over een kunststoffen dakkapel over de gehele breedte van de woning.

Bergvliering:
bereikbaar via vlizotrap

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– geheel v.v. dubbele beglazing
– glasvezel voor internet
– bouwjaar: 1976
– energielabel C
– oplevering mogelijk vanaf 3 juli 2023

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 176,70 m2
G.O. Wonen 121,40 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 7,10 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 0 m2
G.O. Externe bergruimte 0 m2
Bruto Inhoud woning 449,43 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.