Laan van Ouderzorg 123 | Leiderdorp

€ 345.000,- k.k.· (Verkocht)

Laan van Ouderzorg 123 | Leiderdorp

€ 345.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Op zoek naar een ruime en comfortabele woning? Neem dan een kijkje in deze prachtige maisonnette woning gelegen op de 2e verdieping in het gezellige Leiderdorp. Met een woonoppervlakte van maar liefst 108m2 is er genoeg ruimte om te wonen en te ontspannen. Binnen vindt u een ruime woonkamer met gezellige open haard en een separate eetkamer die toegang biedt tot een heerlijk balkon, perfect voor het genieten van de buitenlucht. De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan één op de benedenverdieping en twee op de bovenverdieping. De badkamer is netjes afgewerkt en de keuken is van alle gemakken voorzien. Ideale ligging ten opzichte van o.a. winkels, scholen, de bibliotheek, diverse uitvalswegen (A4, N11) en het schitterende park De Houtkamp. Het bruisende stadscentrum van Leiden bereikt u binnen 12 minuten fietsen. Een eigen berging vindt in de onderbouw. Door de centrale ligging van Leiderdorp in de randstad en de afstand tot de verdiepte snelweg A4 is het ideaal om in Leiderdorp wonen en elders werken te combineren. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek alles wat deze woning te bieden heeft!

Indeling
Begane grond
Centrale entree, ruim trappenhuis en toegang tot de berging.

2e verdieping
Entree appartement. Ontvangsthal met meterkast (4 gr. + ALS). Via deze hal bereikt u de verschillende vertrekken. De nette keuken aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een koel/vries combinatie, vaatwasser, oven, 4-pitgas kookplaat en een afzuigkap. Via de keuken bereikt u de ruime en gezellige woonkamer v.v. een nette laminaat vloer en een sfeervolle open haard. Naast de woonkamer bevindt zich de eetkamer. Deze eetkamer geeft u toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten. Uiteraard is het ook mogelijk om van deze eetkamer een extra slaakkamer te creëren. Via een tussenhal heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. In de tussenhal vindt u een moderne toiletruimte met hangend toilet en fontein. Daarnaast een vaste kast met de opstelplaats voor de elektrische boiler van Bosch van 80 liter (ca. 4 jaar oud) en de wasmachineaansluiting. Trap naar de verdieping.

3e verdieping
Overloop met vaste kasten. Op deze verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Eén slaapkamer een de achterzijde van de woning en één slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Daartussen de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en een toilet.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– gezellige gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van het complex
– geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– bijdrage VVE €296,64 per maand
– voorschot stookkosten €75,05 per maand
– verwarming via blokverwarming
– warm water via elektrische boiler
– eigen berging op de begane grond
– bouwjaar: 1964
– energielabel C
– oplevering mogelijk vanaf 17 april 2023

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 121,40 m2
G.O. Wonen 108,50 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 6,50 m2
G.O. Externe bergruimte 7,20 m2
Bruto Inhoud woning 352,06 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, asbestclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.