Burggravenlaan 45 | Leiden

€ 429.500,- k.k.· (Verkocht)

Burggravenlaan 45 | Leiden

€ 429.500,- k.k.· (Verkocht)

Details

Op zoek naar een karakteristiek, ruim en goed onderhouden appartement in een goede wijk in Leiden? Plan dan nu snel een bezichtiging in voordat het te laat is! In de geliefde Professorenwijk gelegen modern en ruim 4-kamer maisonnette woning dat zich bevindt op de 2e en 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement heeft een eigen stenen berging op de begane grond aan de achterzijde van het appartementencomplex. Verder een nette badkamer en een balkon op het NW waar u in de namiddag heerlijk kunt genieten van de zon. Op loopafstand van de woning treft u diverse buurtwinkels, scholen, kinderopvang en meerdere sportfaciliteiten zoals tennis, hockey, een zwembad en volgend jaar ook een nieuwe ijsbaan. Bushaltes, treinstation Leiden Lammenschans, het recent geopende Singelpark, het Roomburgerpark en wandelgebied Cronesteijn liggen om de hoek en de uitvalswegen richting A4 en N11 naar Schiphol, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn snel en eenvoudig te bereiken. Ten slotte bereikt u het historische en bruisende stadscentrum van Leiden met zijn vele cafés, restaurants, winkels, musea en treinstation Leiden Centraal binnen ongeveer 5 minuten fietsen.

Indeling
Begane grond
Entree met bellentableau en intercominstallatie, centrale hal met brievenbussen en trappenhuis.

2e verdieping
Entree appartement. Ruime ontvangsthal met meterkast (6 gr.), open trap naar 3e verdieping, nette toiletruimte en zeer handige wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting en een spoelbak. Deze centrale hal geeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een fraaie laminaatvloer, een vaste kast en een deur naar het balkon gelegen op het noordwesten. Hier kan u heerlijk van de zon genieten. Naast de woonkamer vindt u de keuken. Deze nette keuken in rechte opstelling is voorzien van een koelkast, combi oven/magnetron (2020), vaatwasser (2020), 5-pitgaskookplaat, afzuigkap en een deur welke u toegang geeft tot het balkon. Verder vindt u op deze verdieping nog twee slaapkamers. Eén aan de voorzijde van het appartement en één aan de achterzijde. Beiden v.v. een vaste kast.

3e verdieping
Zeer ruime overloop welke u kan gebruiken als logeer/werkruimte. Moderne badkamer v.v. vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, 2x een veluxraam, toilet (Sanibroyeur) en mechanische ventilatie. Daarnaast een technische ruimte/berging met opstelplaats combiketel Vaillant bj. 2006. Verder nog een zeer ruime slaapkamer v.v. een dakkapel, vaste kasten en bergruimte achter de knieschotten.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– geheel v.v. dubbele beglazing
– beschermd stadsgezicht
– VvE-bijdrage €147,55 per maand (gaat naar €154,18 per maand)
– bouwjaar: 1955
– energielabel C
– oplevering vanaf 15 april 2023

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 166,50 m2
G.O. Wonen 117,10 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 5,30 m2
G.O. Externe bergruimte 5,60 m2
Bruto Inhoud woning 408,72 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.