Waterbieskreek 56 | Leiderdorp

€ 369.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Waterbieskreek 56 | Leiderdorp

€ 369.000,- k.k.· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Details

Houdt u van een wonen in een groene rustige omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen bij deze fantastische bijzondere maisonnette woning! Op een prachtig mooie locatie, nabij de Dwarswetering gelegen, goed onderhouden 3-kamer appartement op de 2e woonlaag. Het appartement is in een kleinschalig complex gelegen en heeft een rustgevend uitzicht over groen en grenst aan het wandelgebied rondom de Dwarswetering. Winkelcentrum “Winkelhof” is op loopafstand. Het appartement beschikt over twee heerlijke ruime zonnige balkons gelegen op het noordwesten met dag- en avondzon. U heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een extra berging in de onderbouw. De woning is zowel via de garage als het trapportaal te bereiken. De maisonnette is gelegen in de wijk Voorhof. Dit is een zeer rustige, ruimtelijke en groene wijk dichtbij sportpark De Bloemerd en de Dwarswetering. Leiderdorp is een levendige gemeente met een variëteit aan winkels, scholen en vele activiteiten op het gebied van sport en recreatie. Daarnaast ligt de bruisende Leidse binnenstad op slechts 15 minuten fietsafstand en zijn de rijkswegen als de A4 en N11 snel en gemakkelijk bereikbaar. Door de centrale ligging van Leiderdorp in de randstad en de afstand tot de verdiepte snelweg A4 is het ideaal om in Leiderdorp wonen en elders werken te combineren.

Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Appartement:
Entree woning. Ruime ontvangsthal met inpandige berging voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en opstelplaats combiketel Vaillant bouwjaar 2015. Verder nog een meterkast (5 gr. + ALS) en een modern hangend toilet met fontein. Via deze hal bereikt u de ruime en lichte woonkamer v.v. grote raampartijen met 2 schuifpuien die u toegang geven tot het heerlijke balkon gelegen op het noordwesten. In de woonkamer vindt u ook een open trap naar de 1e verdieping. Verder ligt in de woonkamer een fraaie laminaat vloer. De keuken v.v. een plavuizen vloer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze nette keuken in L-opstelling is v.v. een kookeiland met 4-pitgaskookplaat en een afzuigkap. Verder vindt u in de keuken een vaatwasser, apothekerskast, oven en een combi magnetron.

1e verdieping:
Ruime overloop met deur naar het 2e ruime balkon gelegen op het noordwesten. Verder vindt u op deze verdieping twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning beschikken beiden over 2 Velux-ramen. De nette badkamer is v.v. een ligbad/douchecombinatie, wastafel, hangend toilet, handdoekradiator, spotjes in plafond en mechanische ventilatie. Verder vindt u op deze verdieping een fraaie laminaat vloer.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden
– geheel v.v. dubbele beglazing
– bijdrage VVE: €243,93,- inclusief bijdrage voor de garage
– VVE bestaat uit 5 appartementen
– eigen parkeerplaats in de garage
– de verwarming en warm water via eigen combiketel
– eigen berging met elektra op de begane grond.
– fraai uitzicht op groenvoorzieningen
– rustig gelegen
– bouwjaar: 1977
– energielabel B
– oplevering vanaf januari 2023 of eerder als verkoper een nieuwe woning heeft gevonden

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 113,30 m2
G.O. Wonen 96,80 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 21,10 m2
G.O. Externe bergruimte 24,80 m2
Bruto Inhoud woning 293,20 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, asbestclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.