Willem De Zwijgerlaan 309-I | Amsterdam

· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Willem De Zwijgerlaan 309-I | Amsterdam

· Uistekend verkocht ! Ook verkopen ? (Verkocht)

Details

Goed onderhouden en licht appartement gelegen op de eerste verdieping met een goede indeling en voorzien van een ruime slaapkamer (mogelijkheid tot het maken van een tweede), ruime woonkamer; moderne keuken en een heerlijk balkon (Westen).

De woning is gelegen midden in het populaire stadsdeel West, Bos en Lommer (BoLo), nabij de Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand, maar ook het Hugo de Grootplein, de Jordaan en de Hallen, ideaal voor ontspanning, recreatie en gezelligheid zijn op korte afstand gelegen.

Het Foodcenter wordt komende jaren volledig vernieuwd met nieuwbouwwoningen en horeca. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jan van Galenstraat.

De binnenstad van Amsterdam is op 10 minuten fietsafstand en het OV is in de directe omgeving (tram- en bushaltes). Ook Station Sloterdijk is in 10 minuten op de fiets te bereiken. Binnen een paar minuten bent u op de A10 (s105).

Indeling:
Via de verzorgde entree bereikt u de woning op de eerste verdieping waar zich bevinden:
de royale lichte woonkamer voorzien van een fraaie vloer en toegang tot het franse balkon; eetkamer (tevens in te delen als tweede slaapkamer); moderne keuken uit 2017 voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. 4 pits gasfornuis, combi oven/stoomoven, vaatwasser, Franke kokend water kraan en afzuigkap) en toegang tot het balkon op het Westen; slaapkamer met tevens toegang via openslaande deuren tot het heerlijke balkon; separaat toilet; badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Beneden in de onderbouw heeft u de beschikking over een ruime privé berging (ca. 7m2).

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Vereniging van Eigenaars (VVE) Landlust is actief, gezond en de financiële administratie wordt professioneel beheerd door Eigen Haard. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen momenteel € 114,81 per maand.

Bijzonderheden:
• De woning beschikt over moderne keuken (2017).
• Door de gehele woning ligt een fraaie vloer;
• Dubbel glas (kunststof kozijnen);
• Erfpacht afgekocht tot 31-12-2056, daarna is bedraagt deze € 425,- p/jr. (vastgezet dmv gunstige regeling);
• HR Combiketel uit 2008;
• Bouwjaar ca. 1937;
• Ruime berging met exclusief gebruiksrecht;
• Parkeergelegenheid voor de deur middels vergunningstelsel;
• Voldoende parkeergelegenheid in de straat
• 53 m2 (NEN2580 gemeten).

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 58,60 m2
G.O. Wonen 53,30 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,00 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 4,30 m2
G.O. Externe bergruimte 7,40 m2
Bruto Inhoud woning 183,61 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor. Na overeenkomst dient direct de notaris, gekozen door de koper doorgegeven te worden welke de koopakte opmaakt conform Ringmodel Amsterdam.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag is Apollo Makelaardij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Groot Amsterdam

amsterdam@apollomakelaardij.nl
+31(0)20 20 82 100
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="vossiusstraat 2, amsterdam" zoomlevel="12" height="250px"]   [section_title heading="h2"]Makelaars met een hart voor Amsterdam[/section_title] Ga je een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat je zeker bent van je..

Contact

Message has been sent successfully.